Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Katy Perry didelių krūtų prašė ne plastikos chirurgo, o Dievo

Naujame vyrams skirto žurnalo GQ numerio viršelyje puikuojasi Katy Perry ir jos pavydėtina krūtinė, kuri, kaip tvirtina pati dainininkė, yra visiškai natūrali.
Katy Perry
Katy Perry / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Krūtys Katy Perry

29-erių atlikėja žurnalo viršeliui pozavo vilkėdama atvirą dryžuotą maudymosi kostiumėlį, kuris išryškina įspūdingą Katy Perry krūtinę.

Nuotraukas GQ žurnalui galite pamatyti paspaudę čia.

Sakiau: Dieve, ar galėtum leisti man turėti tokius didelius papus, kad gulėdama aš nematyčiau savo pėdų? Ir Dievas išklausė mano maldas.

Gero humoro jausmo nestokojanti dainininkė žurnalui tikino, kad jos krūtys – visiškai natūralios, o tokios gražios yra todėl, jog būdama 11-os metų ji karštai meldėsi Dievui.

„Vieną naktį atsiguliau ant nugaros, pažiūrėjau į savo pėdas ir ėmiau melstis Dievui. Sakiau: Dieve, ar galėtum leisti man turėti tokius didelius papus, kad gulėdama aš nematyčiau savo pėdų? Ir Dievas išklausė mano maldas. Tik, deja, tada nenutuokiau, kad gulint jie vis tiek sukris man į pažastis“, – juokavo Katy Perry.

Surimtėjusi dainininkė užtikrino, kad nėra pasidariusi jokios plastinės operacijos ir yra visiškai natūrali.

Katy Perry žurnalui taip pat prisipažino, kad nekaltybę prarado būdama 16-os metų ant „Volvo“ užpakalinės sėdynės, grojant Jeffo Buckley albumui „Grace“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius