-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keturių vaikų mama Tori Spelling vos neapsinuogino prieš vaikus ir fotografus

Realybės šou žvaigždė Tori Spelling atostogaudama Meksikoje, kur su šeima švenčia savo 40-ąjį gimtadienį, vos neapsinuogino priešais fotografus – nuo gulto atsistojusiai aktorei iš neužrišto bikinio išsprūdo krūtinė ir tik rankos spėjo ją pridengti.
Tori Spelling
Tori Spelling / „All Over Press“ nuotr.
Temos: 2 Mama Tori Spelling

Daugiau Tori šeimos atostogų nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Į Meksiką Tori atvyko ne vien su šeima, bet ir fotografais, kurie turi įamžinti gražiausias atostogų akimirkas, bei realybės šou „Tori & Dean“ filmavimo komanda.

Fotografai stengėsi savo darbą dirbti nepriekaištingai – fiksuoti viską, kas vyksta. Neaišku, ar Tori specialiai pasistengė apsinuoginti, o gal tai įvyko netyčia, bet ji nutarė iš to gausianti naudos, taigi nuotraukos buvo paviešintos. Tiesa, tokia pikantiška nuotrauka ne itin dera prie gražaus šeimyninio albumo, kuriame Tori užfiksuota leidžianti laiką su vaikais ar vyru.

40-metė atostogų metu atrodė nepriekaištingai – net ir prie baseino pasidažiusi, dažnai keitė bikinius ir noriai demonstravo nepriekaištingai stangrų kūną. Nė nepagalvotum, kad ji – keturių vaikų mama, o paskutinysis gimė vos prieš devynis mėnesius.

40-ąjį gimtadienį Tori švenčia Meksikoje su vyru 46-erių Deanu McDermottu bei keturiais vaikais: šešerių Liamu, beveik penkerių Stella, 1 metų ir 8 mėnesių Hattie bei devynių mėnesių Finnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius