-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koučelos festivalyje Kalifornijoje – didžiausios žvaigždės tiek ant scenos, tiek tarp žiūrovų

Penktadienį prasidėjo garsusis Koučelos muzikos ir menų festivalis – vienas populiariausių tokio žanro renginių pasaulyje, kuris į to paties pavadinimo slėnį Kalifornijoje subūrė kelias dešimtis tūkstančių festivalininkų.
Lady Gaga, The Weeknd, Leona Lewis
Lady Gaga, The Weeknd, Leona Lewis / Scanpix nuotr.

Jiems muzikinius pasirodymus vienas po kito rengia ryškiausios šio meto žvaigždės: „Radiohead“, Kendrickas Lamaras, „The XX“, Martinas Garixas, birželį Vilniuje koncertuosiantys „Röyksopp“, Lorde, The Weeknd, „Capital Cities“, „Empire of the Sun“, Kungs, DJ Snake, „Bastille“, Tove Lo, „Galantis“ ir daugybė kitų.

Scanpix nuotr./„Bastille“
Scanpix nuotr./„Bastille“

Didžiąja šių metų festivalio vinimi laikomas Lady Gagos koncertas – ji kone paskutinę minutę pakeitė čia koncertuoti turėjusią, bet dėl nėštumo pasirodymą į kitus metus nukėlusią Beyonce.

Kone 100 tūkst atvykusių festivaliautojų Lady Gaga dainavo žymiausias dainas. Atlikėja įspūdingai šoko kartu su savo komanda, o kartais atsisėsdavo prie pianino ir atlikdavo lėtesnius kūrinius. Vakaro kulminacija buvo, kai Lady Gaga pristatė kūrinį, ties kuriuo dirbo paskutiniu metu - publikai pristatė naują dainą „The Cure“.

Scanpix nuotr./Lady Gaga
Scanpix nuotr./Lady Gaga

Taip pat labai didelio susidomėjimo sulaukė netikėtas Hanso Zimmerio įtraukimas į festivalio atlikėjų sąrašą – šis kompozitorius kuria muziką Holivudo filmams ir yra laimėjęs „Oskarą“ bei nominuotas dar aštuoniems.

Scanpix nuotr./Koučelos festivalio akimirka
Scanpix nuotr./Koučelos festivalio akimirka

Na o besilinksminančiųjų minioje greta kitų festivalininkų galima prasilenkti ir su didžiausiomis pasaulio garsenybėmis – jos itin pamėgusios šį madingą festivalį. Šiemet į Koučelą suvažiavo tokios žvaigždės kaip aktoriai Emma Roberts, Nina Dobrev, Freida Pinto, Shay Mitchell, Vanessa Hudgens, Ariel Winter ir Aaronas Paulas, „Bado žaidynių“ žvaigždė Joshas Hutchersonas, „Victoria's Secret“ angelai Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Martha Hunt ir Romee Strijd, dainininkės Rita Ora, Hailee Steinfeld ir Victoria Justice, modeliai Emily Ratajkowski, Olivia Culpo, Kendall Jenner ir jos sesuo Kyle Jenner, Brooklynas Beckhamas, Paris Hilton bei daugybė kitų.

15min galerijoje – akimirkos iš Koučelos muzikos festivalio:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius