-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūdikio besilaukianti Katie Price ir Kieranas Hayleris susituokė antrą kartą

Modelis Katie Price (34) ir jos vyras Kieranas Hayleris (26) penktadienį susituokė antrą kartą. Pirmą kartą pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė sausio mėnesį Barbadose.
Katie Price-Jordan
Katie Price-Jordan / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Katie Price

Už laisvalaikio striptizo šokėju dirbančio santechniko ištekėjusiai Katie tai jau trečiosios, o tiksliau, ketvirtosios vestuvės. Pora taip pat laukiasi savo pirmagimio.

„Twitter“ nuotr./Katie Price ir Kieran Hayleris
Katie Price ir Kieran Hayleris

Šias vestuves Katie stengėsi nuslėpti nuo žiniasklaidos, tačiau vestuvių dieną pati išplatino „Twitter“ žinutę su užuomina apie artėjančią antrąją santuokos ceremoniją.

„The Sun“ teigia, kad Kieranas, sakydamas įžadus, buvo toks susijaudinęs iš laimės, kad net apsiverkė. O nuotaka, šventės dalyvių teigimu, atrodė įspūdingai – su nuometu ir tiara.  

Čia galite pamatyti keletą kadrų iš vestuvių.

Spalvinga santuokų ir draugysčių istorija

2005 metais K.Price ištekėjo už atlikėjo Peter Andre, su kuriuo susipažino TV realybės šou „I’m a Celebrity“, tačiau 2009 metais du vaikus – Junior (7) ir Princess (5) – užauginusi pora išsiskyrė. Katie taip pat turi sūnų Harvey (10) su buvusiu futbolininku Dwightu Yorke.

2010 metais Las Vegase moteris ištekėjo su kovotojo Alexo Reido, tačiau jau po metų pora išsiskyrė. Praėjusių metų balandžio mėnesį Katie susižadėjo su argentiniečiu Leandro Penna, tačiau spalį porelė išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius