Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kurto Cobaino pinigus lydi prakeiksmas

Courtney Love svarsto galimybę parduoti visas teises į velionio vyro Kurto Cobaino muzikinį palikimą, nes už jį gaunamas honoraras yra „prakeiktas“.
Courtney Love
Courtney Love / „Scanpix“ nuotr.

Grupės „The Hole“ lyderė 2006 metais pardavė savo teises į pusę pelno už K.Cobaino muzikinį palikimą ir gavo 50 mln. JAV dolerių, tačiau dabar norėtų atsikratyti ir likusios pelno dalies.

C.Love tvirtina, kad jos sprendimą lėmė ne finansinės, o emocinės priežastys, nes ji tiesiog norinti atsiriboti nuo praeities su grupės „Nirvana“ lyderiu, kuris mirė 1994 metais.

„Aš planuoju parduoti visą likusį Kurto muzikinį palikimą. Visas teises, viską. Tai ne finansinis, o emocinis sprendimas“, – sakė ji interviu leidiniui „The Scotsman“.

„Jis buvo geriausias mano draugas, kokį esu turėjusi, tačiau su Kurtu buvome susituokę trejus metus, o dabar noriu turėti savo gyvenimą. Visada visiems esu našlė ir tai mane veda iš proto. Tie pinigai buvo prakeikti nuo pat tos dienos, kai tik pradėjo plaukti“, – sakė moteris.

„Tai net ne mano pinigai. Aš nenoriu, kad K.Cobainas man daugiau pirktų batus. Noriu batus pirkti pati – daug batų“, – sakė ji. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius