Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lady GaGa albumą „Amazon“ vėl parduoda už 99 centus

Internetinės prekybos bendrovė „Amazon“ suteikia antrą galimybę atlikėjos Lady Gaga gerbėjams įsigyti jos naują albumą vos už 99 centus po to, kai po pirmą kartą dėl didelio pirkėjų susidomėjimo bendrovės įranga patyrė perkrovą.
Lady Gaga
Lady Gaga / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Amazon Lady Gaga

Albumas „Born This Way“ ketvirtadienį bus parduodamas Amazon.com su didžiule nuolaida, sakoma Vašingtone įsikūrusios mažmeninės prekybos internetu bendrovės pranešime.

Šis albumas buvo siūlomas Amazon.com už 99 centus ir pirmadienį, tačiau dėl didelio pirkėjų antplūdžio įvyko serverių perkrova.

„Mes tai darome dar kartą, tik šįkart esame pasiruošę“, – sakė bendrovės muzikos direktorius Craigas Pape'as pranešime spaudai.

„Žinoma, pirkėjai tikrai džiaugiasi naujuoju Lady Gagos albumu – mes matėme neįtikėtiną jų susidomėjimą pasiūlymu pirmadienį – kur kas didesnį, nei tikėjomės – dėl jo kai kurie serveriai patyrė perkrovą“, – sakė C.Pape'as.

Be to, albumo pirkėjams kompanija siūlo nemokamą 20 gigabaitų saugyklą savo „Cloud Drive“ sistemoje.

Bendrovė „Amazon“  paslaugą „Cloud Drive“ siūlo nuo kovo mėnesio. Ji leidžia vartotojams saugoti muzikos ir kitokius įrašus kompanijos kompiuteriuose ir jais naudotis prisijungus prie interneto per bet kokį internetinį ryšį turintį prietaisą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius