-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga ketina įkurti vaikų labdaros fondą Indijoje

Populiarioji dainininkė Lady Gaga pranešė norinti įsteigti vaikų gerove besirūpinantį fondą ir našlaičių prieglaudą Indijoje.
Lady Gaga
Lady Gaga / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Privatų koncertą Naujajame Delyje, „Formulės-1“ vakarėlyje, surengusi atlikėja atrado laiko prieš pasirodymą apsilankyti kai kurių Indijoje veikiančių jaunimo ir vaikų labdaros organizacijų būstinėse. Kaip pranešė Showbizpy.com, 25-erių mergina kelionės metu žvalgėsi galimybės netolimoje ateityje įkurti savo pačios fondą.

„Vieną dieną Gaga norėtų įsteigti savo vardo fondą, kuris padėtų vaikams. Šiuo metu jos karjera išties klesti, tad  atlikėja jaučia, kad pats laikas padaryti ką nors naudinga. Ji ne iš tų žvaigždžių, kurios švaistosi pinigais. Todėl ir prieš steigdama fondą Gaga nori viską išsiaiškinti, kad galėtų sukurti išties didingą dalyką“, – sakė šaltinis. Pasak jo, dainininkė pasiryžusi įdėti daug pastangų ir darbo, kad pagelbėtų našlaičiams. „Lady Gaga nori bendradarbiauti su jau įsteigtais vaikų namais ir skirti savo laiko bei pinigų, kad pagerintų jų gyvenimą“, – teigė informatorius.

Tai – ne pirmasis atlikėjos mėginimas imtis labdaros. Kovo mėnesį ji surinko ketvirtį milijono JAV dolerių žemės drebėjimo Japonijoje aukoms. Beje, tiek Lady Gagos paraginti gerbėjai suaukojo vos per 48 valandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius