-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga pusę uždirbamų pinigų atiduoda tėvui

Viena ryškiausių šiandienos žvaigždžių Lady Gaga, kaip paaiškėjo, pusę visų savo pajamų atiduoda savo tėvui – Joe Germanottai.
Lady Gaga
Lady Gaga / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Kaip pranešė „The New York Post“, atlikėja, kurios tikrasis vardas Stefani Germanotta, uždirbamų milijonų nesideda tik sau į kišenę, o dalijasi su šeima. Atvejai, kai garsūs atlikėjai atiduoda pusę uždirbamų pinigų itin reti. Lady Gaga antroji per visą muzikos istoriją, kuri taip elgiasi. Iki šiol yra buvęs tik vienas toks atvejis – legendinis daininikas Elvis Presley pusę uždirbamos sumos atiduodavo savo vadybininkui Tomui Parkeriui.

Amerikiečių leidinio žiniomis, Lady Gaga tiki, kad tėvas sąžiningai užsidirbo gaunamą pinigų dalį. Dukters sėkmė J.Germanottai leido išpildyti viso gyvenimo svajonę – į muzikos industriją įsisukęs vyras šiuo metu dirba jaunų atlikėjų vadybininku. Lady Gaga yra labai artima su savo tėvu, yra jam padovanojusi mėgstamą restoraną ir nuolat prisipažįsta viešai jį labai mylinti. „Jis yra mano didvyris“, – yra sakiusi dainininkė.

Beje, šį savaitgalį, kaip ir įprasta kiekvieną ketvirtąjį lapkričio ketvirtadienį JAV bus švenčiama Padėkos diena. Ją Lady Gaga ketina sutikti su šeima. „Ji vis dar neturi savo vietos Niujorke, ji artima su savo šeima ir apsistoja pas juos“, – sakė artimas atlikėjos bičiulis. Televizija ABC specialiai Padėkos dienai ruošia laidą „A Very Gaga Thanksgiving“, kuri bus parodyta ketvirtadienį. Joje 25-erių dainininkė suksis virtuvėje ir pristatys savąsias šventines vaišes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius