-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger pasuko skirtingais keliais

„Formulės–1“ lenktynininkas Lewisas Hamiltonas ir gražuolė grupės „Pussycat Dolls“ dainininkė Nicole Scherzinger išsiskyrė po dvejų metų kartu.
Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger
Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger / AFP/„Scanpix“ nuotr.

25-erių sportinininkas ir 31-erių atlikėja pareiškė, kad karjera jiems yra pirmoje vietoje. Anksčiau apie aistringą meilę kalbėjusi ir viešai susižavėjimo vienas kitu neslėpusi garsi pora pasuko skirtingais keliais netikėtai. Garsenybių atstovai patvirtino skyrybas. „Jie pasuko skirtingais keliais. Jie nori susikaupti siekdami karjeros ir liks artimais draugais“, – sakoma poros išplatintame pranešime, kurį paskelbė Thesun.co.uk.

L.Hamiltono šiemet laukia nelengvi metai – į „Formulę– 1“ grįžo legenda Michaelis Schumacheris, o dabartinis pasaulio čempionas Jensonas Buttonas tapo jo atstovaujamos „McLaren“ komandos draugu. Lenktynių trasose jam teks išspausti iš savęs maksimumą, norint susigrąžinti 2008 metais iškovotą pasaulio čempiono titulą.

Iš Havajų kilusi N.Scherzinger taip pat nesnaudžia, nors anksčiau ji L.Hamiltoną vadino savo sielos draugu, dabar ji pasinėrusi į darbą – planuoja išleisti solinį albumą ir vaidinti kine.

Pora susipažino 2007-ųjų lapkritį Vokietijoje, Miunchene, vykusių MTV Europos muzikos apdovanojimų metu. Netrukus N.Scherzinger ir L.Hamiltonas pradėjo susitikinėti, o vyras tikino besijaučiantis kaip „pametęs galvą mokyklinukas“. Nepaisant įtempto koncertų ir repeticijų grafiko N.Scherzinger stengėsi lydėti mylimąjį į varžybas visame pasaulyje ir stebėjo, kaip jis tapo „Formulės-1“ pasaulio čempionu. L.Hamiltonas taip pat stengėsi kuo daugiau būti su gražuole ir nuolat lankėsi jos pasirodymuose.

Praėjusių metų rugsėjį pasklido gandai, kad pora yra ant skyrybų ribos, nes L.Hamiltonas nėra pasirengęs rimtiems santykiams ir šeimai. Gruodį poros atstovas kalbas paneigė ir pareiškė, kad jų santykiai puikūs. Dabar akivaizdu, kad tai nebuvo tiesa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius