-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Fox aistros objektai

Artimas šaltinis atskleidė, kad viena seksualiausių aktorių tituluojamą Megan Fox vaikystėje smarkiai traumavo tėvų skyrybos. Dėl to ji pasinėrė į kiną, o naujausias jos susižavėjimo objektas – kolega.
Aktorė Megan Fox
Aktorė Megan Fox / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Mamai ištekėjus antrą kartą, mergina vengdama griežto patėvio pasinėrė į muziką ir kiną. Augdama gražuolė žavėjosi Marilyn Monroe, vėliau jos garbei net pasidarė tatuiruotę ant rankos. „Jei tik televizoriaus ekrane išvysdavo M.Monroe, tarsi pakliūdavo į transo būseną. Jai atrodė, kad jų sielos yra giminingos“, – sakė šaltinis.

Asmuo, nepanoręs atskleisti savo vardo, taip pat prasitarė, kad tarp aktorės ir jos kolegos iš filmo „Transformeriai“ Sh.LaBeoufo mezgasi romanas. „Ji sutelkusi visą dėmesį į Shia ir trošta būti su juo. Nenustebčiau, jei ji pasikviestų į lovą dar kokią merginą, kad tik jie galėtų būti kartu“, – apie M.Fox, mėgstančią viešai aptarti savo intymius santykius, kalbėjo šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius