Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Madonna panoro, kad jos dukra rengtųsi santūriau

Kai mamos sudrausmina per daug išsipusčiusias ar provokuojančiai apsirengusias dukteris, tai normalu. Tačiau išgirsti, jog Madonna panoro, kad jos duktė rengtųsi santūriau, išties keista.
Madonna su dukra Lourdes ir Jesusu Luzu.
Madonna su dukra Lourdes ir Jesusu Luzu. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Skelbiama, kad popkaralienė mieliau žiūrėtų į savo 13-metę dukterį Lourdes, apsivilkusią „konservatyvesniais“ apdarais. Keista tik tai, kad pati Madonna kelią į šlovę būdama jauna sau skynėsi būtent provokuojančia apranga. Galbūt sulaukusi 51-erių ji suprato, kad ne viską gyvenime darė teisingai.

Beje, Lourdes, kuri yra popkaralienės ir jos asmeninio trenerio Carloso Leono dukra, pastaruoju metu išties ne kažin kiek atsilieka nuo motinos jaunystėje – nukarstyta metalu, suplėšytom pėdkelnėm ir savotiškais spalvų deriniais. Kita vertus, kai kurie leidiniai tai laiko savotiškomis mados tendencijomis.

„Lourdes stilių įkvėpė vaikai, kuriuos ji mato per hiphopo ir baleto pamokas, grupės, kurių ji klauso. Negaliu jai aiškinti, kaip rengtis. Ji ateina į mano fotosesijas ir filmavimus, dažnai pataria ar pasako savo nuomonę mano dizaineriams draugams. Nesvarbu, ar tai Marcas Jacobsas ar Stella McCartney, jie visuomet paklausia, ką ji mano“, – dukters išlavintu skoniu ir stiliaus pojūčiu didžiavosi Madonna.

Lourdes ateina į mano fotosesijas ir filmavimus, dažnai pataria ar pasako savo nuomonę mano dizaineriams draugams.Beje, naujausią drabužių liniją prekybos tinklui „Macy‘s“, kuri yra pavadinta „Material Girl“, popkaralienė kuria kartu su dukra. Madonna prisipažino, kad Lourdes, kurią ji vadina tiesiog Lola, buvo visa ko sumanytoja ir pagrindinė „jėga“.

„Scanpix“ nuotr./Madonna
Madonna

„Kažkada sukūriau drabužių kolekciją „H&M“. Ji man patiko, bet pareikalavo labai daug darbo. Maniau, kad niekuomet nieko panašaus nesiimsiu, bet šalia savęs turiu nepailstantį energijos kamuolį, kuriam 13 metų. Dalyvavau verslo susitikimuose, bet visą darbą padarė Lola“, – amerikiečių žurnalui „U.S. Weekly“ sakė Madonna.

Šiuo metu Madonna su Lourdes, 9-erių sūnumi Rocco ir dviem įvaikiais iš Malavio – 4-erių Davidu ir Mercy – yra Londone. Popkaralienę lydi ir jos jaunasis meilužis Jesusas Luzas. Šeima pirmadienį ketina skristi į Malavį, kad Velykų proga Mercy ir Davidas galėtų pabūti su savo biologiniais giminaičiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius