-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

McCartney tikisi, kad pavyks išsaugoti „Abbey Road“ įrašų studiją

Seras Paulas McCartney tikisi, kad dar galima išsaugoti garsiąją „Abbey Road“ įrašų studiją, kuria kažkada naudojosi legendinė britų grupė „The Beatles“.
P.McCartney
P.McCartney / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Paulas McCartney

Londono šiaurės vakarinėje dalyje esanti studija „Abbey Road“, kurią nusprendė parduoti garsioji kompanija EMI, tapo neatsiejama nuo garsiojo „The Beatles“ ketverto. 1969 metų grupės albumas buvo pavadintas studijos pastato, „Abbey Road“, vardu, o ant viršelio – nufotografuoti gatvę prie studijos kertantys bitlai.

Nuo tų laikų prie garsiojo pastato būriuojasi grupės gerbėjai iš viso pasaulio. Be to, šiame pastate savo muziką įrašinėjo tokios garsenybės kaip Michaelas Jacksonas, grupės U2, „Pink Floyd“ ir „Green Day“.

EMI kompanija, kuriai priklauso ši studija, nusprendė kompensuoti pastaraisiais metais patirtus nuostolius ir parduoti pastatą už maždaug 20 mln. JAV dolerių.

Šiuo pardavimu susirūpino ir P.McCartney. Anot jo, garsusis konsorciumas iš paskutiniųjų stengiasi surinkti pinigų, kad galėtų išsaugoti šią studiją.

„Yra keletas žmonių, kurių didelė gyvenimo dalis yra susijusi su šia studija ir kurie dabar mėgina surinkti lėšų jai išsaugoti. Aš juos palaikau ir tikiuosi, kad jie ką nors padarys. Tai būtų puiku!“ – interviu BBC sakė P.McCartney.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius