Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Megan Fox – lyg plastikinė

Internete pasirodė naujų geidulingos aktorės Megan Fox nuotraukų, skirtų naujosios Giorgio Armani šių metų rudens ir žiemos kolekcijos reklamai. Tiesa, tuo pat metu po naujojo jos filmo premjeros netyla kalbos dėl dirbtinio grožio.
Megan Fox
Megan Fox / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasirodžiusios naujos M.Fox nuotraukos – tai kadrai, daryti jau antrajam jos atstovavimo Giorgio Armani apatiniams sezonui. Anksčiau mados namų veidas buvo Victoria Beckham su sutuoktiniu Davidu. Šį pakeitė seksualus portugalų rinktinės kapitonas Cristiano Ronaldo.

Beje, naujosios reklamos nuotraukos pasirodė, vos praėjusią savaitę buvo išplatinta žinia, kad M.Fox mylimasis 36-erių aktorius Brianas Austinas Greenas antrąsyk pasipiršo. Pirmąsias sužadėtuves pora atšaukė 2009-ųjų vasarį. Tuomet jie išsiskyrė po 5 metų draugystės.

Nors thesun.co.uk juokauja, kad pasirodymus „Transformeriuose“ baigusi M.Fox, netekusi vaidmenų kine, galėtų imtis modelio karjeros, akivaizdu, kad 24-erių moteris iš ekranų trauktis neketina. Tiesa, kiek ilgai ją gelbės seksualumas, neaišku, mat vis garsiau kalbama apie nenatūralų aktorės grožį. Filmo „Jonah Hex“ premjeroje ji pasirodė vilkėdama raudoną suknelę, tačiau veidas ir nenatūraliai lygi oda paskatino kalbas apie botokso injekcijas. Dailymail.co.uk šaltinių teigimu, negana to, į aktorės lūpas greičiausiai įšvirkšta kolageno.

Gerbėjus nustebino ir pakitusi aktorės krūtinė – švelnių moteriškų formų M.Fox dabar demonstravo standžią, tačiau nelabai natūraliai iškilusią krūtinę. „Megan atrodė žavinga, tačiau krūtys tikrai neatrodė natūraliai“, – sakė vienas premjeros dalyvių.

Anot šaltinio iš Holivudo, pasiekusi sėkmės viršūnę, kai filmavosi „Transformeriuose“, M.Fox buvo labai seksuali ir natūrali, „gražiausia moteris žemėje“, o pastaruoju metu buvo per liesa, nelanksti ir dirbtinė. Beje, pranešama, kad būtent dėl pasikeitusios figūros ir nenoro priaugti svorio „Transformerių“ režisierius Michaelas Bay atsisveikino su tamsiaplauke.

M.Fox nuotrauką G.Armani reklamai pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius