Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Michaelo Jacksono motina pritarė sumanymui Vienoje surengti koncertą jos sūnui pagerbti (nuotraukos)

JAV popžvaigždės Michaelo Jacksono motina pritarė planams kitą mėnesį Vienoje surengti koncertą jo sūnaus atminimui pagerbti, pirmadienį pranešė koncerto rengėjai.
Vienas iš popkaraliaus gerbėjų
Vienas iš popkaraliaus gerbėjų / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš tuoj pat supratau, jog ši mintis puiki – dėl Michaelo įtakos ir poveikio visame pasaulyje“, – nurodoma dainininko motinos Katherine Jackson laiške, kurį paskelbė „World Awards Media“, rugsėjo 26 dieną su M.Jacksono broliu Jermaine'u rengianti koncertą.

„Tokio masto renginys ne tik padeda išsaugoti Michaelo dvasią. Jis suteikia galimybę milijonams gerbėjų klausytis jo muzikos ir pagerbti mano sūnų. Esu tikra, kad tai patiktų ir Michaelui“, – rašo laiške jo motina.

Renginio organizatoriai tikisi, kad koncertas Vienos Šėnbruno rūmų teritorijoje pritrauks apie 85 tūkst. žiūrovų.

Koncertas suburs gausų būrį muzikos garsenybių. Tarp galimų svečių minima Madonna, Whitney Houston, Lionelas Richie ir U2.

Nors dar nėra žinoma tiksli renginio programa, jau parduota daugiau kaip 10 tūkst. bilietų, kainuojančių nuo 63 iki 519 eurų, agentūrai sakė „World Awards Media“ atstovė Nina Ellend.

J.Jacksono pareiškime sakoma, kad taip norėta pagerbti „ne vien dainininką, bet ir žmogų“. Popmuzikos karalius mirė birželio 25 dieną Los Andžele būdamas 50-ies. Iki šiol tikslinama jo mirties priežastis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius