Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mila Kunis: „Žmonės, sakantys, kad negali sulieknėti, meluoja“

Žavioji aktorė Mila Kunis paatviravo, jog numetusi 9 kilogramus dėl balerinos vaidmens filme „Juodoji gulbė“, visiškai pakeitė požiūrį į savo kūną.
Mila Kunis
Mila Kunis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mila Kunis

27-erių aktorė, anksčiau jau prisipažinusi, kad mėgsta pavalgyti, tvirtino nustebusi, kaip smarkiai pasikeitė jos figūra.

„Nemanau, kad anksčiau supratau, ką gali žmogaus kūnas. Kažkuria prasme buvau neįtikėtinai naivi. Maniau, kad galiu bet ką, nė akimirkos neabejojau, kad galiu numesti svorio.  Tikiu sunkiu darbu, savimotyvacija ir saviverte“, – britų žurnalui „Glamour“ sakė ji. M.Kunis drąsino moteris, manančias, kad jos negali sulieknėti, pamėginti.

„Esu didžiulė maisto gerbėja, valgius tiesiog dievinu. Bet, kai žmonės sako „negaliu numesti svorio“, tai tikra netiesa! Ne, ne, ne, jūs galite! Jūsų kūnas gali viską, tik privalote to norėti“, – bėrė aktorė.

Ukrainoje gimusi Mila taip pat sakė, kad jai sunku priprasti prie to, kad žmonės laiko ją patrauklia. Net nepaisant to, kad šiemet ji laimėjo SPIKE TV Vyrų pasirinkimo apdovanojimus, kuriame buvo tituluota „Karščiausia iš karščiausių“ moterų. „Tai beprotybė, kuri yra nepaprastai juokinga. Visi mano draugai juokiasi iš to titulo. Bet, jei kam atrodau patraukli, tegu laimina juos Dievas, tai fantastiška!“, – šypsojosi tamsiaplaukė.

Aktorė pridūrė, kad išlikti „nepasikėlusia“ kino pasaulyje jai padeda pozityvus požiūris. „Tai sritis, pagrįsta žmonių atmetimu. Joje daugybė neigiamų dalykų ir nusivylimų. Žmonių kasdien atsisakoma dėl to, kad remiamasi kažkieno nuomone, kas yra gera, o kas bloga aktorė, kas yra graži, o kas bjauri, kas yra stora, o kas plona. Jei jau ten eini, turi nusiteikti teigiamai, kitaip atsidursi labai tamsioje vietoje“, – apie darbo užkulisius sakė M.Kunis.

Ji su kolega Justinu Timberlake‘u nusifilmavo kino juostoje „Draugiškas seksas“ (angl. „Friends With Benefits“), po kurios pasipylė pranešimai, esą jiedu pora. Abu aktoriai tokias kalbas neigė, nors neseniai jie buvo pastebėti meiliai drauge vakarieniaujantys. „Jis neįtikėtinai juokingas, filmuodamiesi prisijuokėme“, – apie J.Timberlake‘ą sakė M.Kunis. Interviu „Glamour“ ji pabrėžė, kad jai svarbiau humoro jausmas, o ne vaikino išvaizda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius