Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miranda Kerr dalyvaudama fotosesijoje netyčia parodė daugiau negu norėjo

Supermodelio Mirandos Kerr albume – daugybė nuotraukų, kur intymiausios jos kūno dalys vos vos pridengtos, o ir „Victoria's Secret“ podiumu gražuolė australė vaikšto ne tunika užsidengusi. Kai savaitgalį fotosesijos metu nuslydus megztukui buvo atidengtos jos krūtys, Miranda staigiai jas užsidengė ir viską nuleido juokais.
Miranda Kerr
Miranda Kerr / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Miranda Kerr

Savaitgalį nutikęs incidentas buvo karštai aptarinėjamas internautų, o netyčia apsinuoginusios manekenės nuotraukos po internetą sklinda žaibišku greičiau. Paparacių nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Savaitgalį Miranda Majamyje fotografavosi savo kosmetikos linijai „KORA Organics“.

30-metė manekenė vėjuotą dieną vilkėjo vien tik juodą megztuką atvirais pečiais, po apačia ji neturėjo liemenėlės. Papūtus stipresniam vėjui megztukas nuslydo žemyn ir nuogas krūtis manekenė pademonstravo ne tik visai fotosesijos komandai, bet ir paparaciams.

Pastebėjusi Mirandą ištikusią nelaimę, fotosesijos asistentė iš karto pripuolė dengti jos krūtų skarele. Jos pagalbos neprireikė, nes pati manekenė suskubo pasikelti megztuką, tačiau kelių sekundžių užteko, jog prie fotosesijos vietos budėję fotografai užfiksuotų pikantišką vaizdelį, o nuotraukas pamatytų viso pasaulio smalsuoliai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius