-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė JAV aktorius Jamesas Avery

JAV aktorius Jamesas Avery paskutinę praėjusių metų dieną mirė, trečiadienį pranešė jo atstovė. Aktoriui buvo 68-eri metai.
Jamesas Avery
Jamesas Avery / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jamesą Avery išgarsino dėdės Filo vaidmuo populiarioje 10-ojo dešimtmečio situacijų komedijoje „The Fresh Prince of Bel-Air“.

Sodrų baritoną turėjęs J.Avery per daugiau kaip tris dešimtmečius trukusią karjerą televizijoje ir kine nuolat vaidindavo teisėjus, profesorius ar gydytojus, be to, daug dirbo įgarsindamas, taip pat – ir animacinius filmus.

Tačiau garsiausias jo vaidmuo yra minėto NBC serialo Filas Benksas, kuris būdavo pavyzdys jaunajam Willo Smitho veikėjui.

Virdžinijoje gimęs ir Naujajame Džersyje augęs J.Avery dirbo iki rugsėjo, filmavosi Zacho Braffo juostoje „Wish I Was Here“, kurios premjera šį mėnesį įvyks Sandanso kino festivalyje.

J.Avery vėlai antradienį mirė ligoninėje Glendeile netoli Los Andželo, „dėl komplikacijų po atviros širdies operacijos“, elektroniniame laiške nurodė jo atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius