Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Modelis Linda Evangelista iš Salmos Hayek vyro vaikui išlaikyti reikalauja dešimtūkstantinės sumos

Jei supermodelis Linda Evangelista pasieks savo, aktorės Salmos Hayek vyrui Francois-Henri Pinault‘ui teks nemenkai paišlaidauti. Verslininko kūdikį pagimdžiusi gražuolė reikalauja 46 tūkst. JAV dolerių (111,3 tūkst. Lt) per mėnesį vaiko išlaikymui.
Linda Evangelista
Linda Evangelista / „Scanpix“ nuotr.

Tai, kad prancūzas F.-H.Pinault‘as yra 46-erių L.Evangelistos vaiko tėvas, paaiškėjo maždaug prieš mėnesį. Šią savaitę žinoma moteris kreipėsi į Manhatano šeimos teismą prašydama priteisti iš vyro alimentus, pranešė People.com.

„Tai būtų brangiausias vaiko išlaikymas šeimos teismo istorijoje“, – „New York Post“ sakė teismo atstovas.

Kaip nurodoma teismo dokumentuose, 4-erių L.Evangelistos sūnaus Augustino Jameso tėvas yra 49-erių F.-H.Pinault‘as.Verslininkas 2009-aisiais susituokė su garsia aktore S.Hayek, kuriai yra 44-eri. Pora susitikinėjo nuo 2006-ųjų. Panašiu metu pastojo garsus modelis.

F.-H.Pinault‘as taip pat turi du vaikus iš pirmosios santuokos. Ši subyrėjo 2004-aisiais. Su antrąja žmona S.Hayek vyras susilaukė dukters Valentinos, kuriai rugsėjį sukaks 4-eri.

Pasak L.Evangelistos advokato Williamo Beslow, verslo pasaulyje žinomas prancūzas tiesiog „sėdėjo atsipūtęs ir nemokėjo nė cento“. Teisininkas nurodė, jog priteisti pinigai būtų skirti padengti visą parą budinčios auklės (apie 80 tūkst. JAV dolerių per metus) ir vairuotojų, kurie yra į pensiją išėję policijos detektyvai (apie 175 tūkst. JAV dolerių per metus), atlyginimui.

„Scanpix“ nuotr./Salma Hayek ir Francois-Henri Pinault
Salma Hayek ir Francois-Henri Pinault'as

F.-H.Pinault‘o advokatas Davidas Aaronsonas teisme pademonstravo, jog jo klientas su reikalavimais lengvai nesutiks. „Ji pareiškė, kad nori turėti visą parą budinčią auklę, nes nenori būti viena su vaiku... Turėtumėte suprasti, kad panelė Evangelista turi turto už daugiau kaip 8 mln. JAV dolerių, o per praėjusius metus uždirbo 1,8 mln. JAV dolerių“, – sakė teisininkas.

„New York Post“ cituoja teisėją, kuris, panašu, linkęs bent iš dalies pateisinti L.Evangelistos reikalavimus. „Šios ypatingos išlaidos yra vaiko gyvenimo dalis“, – sakė jis. Teisėjas taip pat tvirtino turintis omenyje įtemptą gražuolės darbo grafiką, dėl kurio kartais jai tenka dirbti po 16 valandų per parą. Tiesa, moters reikalavimas papildomai priteisti 7,5 tūkst. JAV dolerių (apie 18 tūkst. Lt) kas mėnesį vaiko atostogų išlaidoms buvo iš karto atmestas.

Būdama 22-ejų L.Evangelista ištekėjo už modelių agentūros „Elite“ vadovo Geraldo Marie, kuris buvo gerokai už ją vyresnis. Pora buvo susituokusi nuo 1987 iki 1993 metų. Šiuo metu moteris yra vieniša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius