-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujajame klipe Lady GaGa dar ekscentriškesnė (video)

Geriausia metų debiutante vadinama Lady GaGa pristatė dar vieną vaizdo klipą. Filmukas, sukurtas jos kūriniui „Bad Romance“, iš tiesų yra įspūdingas.
Lady GaGa
Lady GaGa / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Šviesiaplaukė išsišokėlė klipe miega su skeletu, šoka vonioje ir pasirodo bene visai nuoga. Režisieriaus Franciso Lawrence‘o sukurtas filmukas, nors ir šokiruojas, akiai malonus. Ką jau kalbėti apie daugybę jame įvykstančių Lady GaGos metamorfozių.

23-ejų atlikėja klipe „Bad Romance“ net pasirodo su akiniais nuo saulės, papuoštais skustuvų ašmenimis. Pasak Lady GaGos, jie atspindi „stiprią moters dvasią“. „Tai mano skydas, mano ginklas, mano vidinis šlovės jausmas, mano monstras. Esu sužavėta rezultato, klipe sutilpo keisčiausios mūsų idėjos“, – MTV sakė dainininkė.

Praėjusią savaitę Lady GaGa, kurios tikrasis vardas Stefani Germanotta, Niujorke buvo pagerbta už išskirtinį stilių. „Klipe yra epizodas, kur mane pagrobia supermodeliai. Noriu nusiplauti nuodėmes, o jie mane girdo degtine prieš parduodami rusų mafijai“, – apie įsimintiniausias klipo scenas pasakojo atlikėja.

Lady GaGa „Bad Romance“:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius