-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Met Ball 2012” – nesėkmingas Beyonce grįžimas ant raudonojo kilimo

Niujorko Metropoliteno muziejaus Kostiumų institute kasmet vykstantis renginys „Met Ball“ – vieta, kur kiekviena įžymybė gali pademonstruoti savo skonį ir gražiausias dizainerių kurtas sukneles.
Beyonce
Beyonce / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Beyonce

Nuostabiai atrodančios damos čia nuolat giriamos, tačiau neįmanoma išvengti ir kritikos strėlių. Kelios jų šiemet buvo nukreiptos į sausio mėnesį dukterį Blu Ivy Carter pagimdžiusią atlikėją Beyonce.

Deja, po dukters gimimo pirmą kartą ant raudonojo kilimo žengusi dainininkė netapo vakaro karaliene. Nors neseniai pagimdžiusios Beyonce (30) figūra atrodė nepriekaištingai, tačiau jos „Givenchy Haute Couture“ plunksnuota suknelė buvo visiška tragedija, rašo Dailymail.co.uk. Esą, juodų ir violetinių plunksnų šleifas atrodė lyg kilimas, sukurtas vonios kambariui.

Portalas Stylelist.com taip pat sudarė neskoningiausiai pasipuošusių žvaigždžių topą, kuriame atsidūrė ir Beyonce. Pasak portalo, atlikėjos suknelė buvo panaši į cirko artisto kostiumą, tad tokį vilkėti sutiktų nebent „Cirque du Soliel“ trupės narys.

Šis portalas į nestilingiausių svečių sąrašą taip pat įtraukė dizainerį Marcą Jacobsą, aktores Scarlett Johansson, Carey Mulligan, Christina Ricci ir kitus.

AFP/Scanpix nuotr./Beyonce
AFP/„Scanpix“ nuotr./Beyonce

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius