Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nicole Kidman atskleidė, kad buvo susižadėjusi su Lenny Kravitzu

Naujame interviu Holivudo žvaigždė Nicole Kidman (49 m.) atskleidė, kad prieš keliolika metų buvo slapta susižadėjusi su rokeriu Lenny Kravitzu (52 m.) – apie tai, kad gana trumpai gyvavęs jų romanas buvęs toks rimtas, iki šiol nebuvo žinoma.
Lenny Kravitzas, Nicole Kidman ir Keithas Urbanas
Lenny Kravitzas, Nicole Kidman ir Keithas Urbanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai, kad praeityje buvo susižadėjusi su Lenny Kravitzu, aktorė lyg tarp kitko užsiminė interviu žurnalui „The Edit“, per kurį kalbėjo apie naują savo darbą seriale „Big Little Lies“, kur vaidina ir rokerio duktė Zoe Kravitz.

„Na, aš pažinojau Zoe (iš anksčiau), nes buvau susižadėjusi su jos tėvu. Jų šeima puiki! Aš myliu Lenny, jis puikus vyrukas“, – gražiai apie buvusią meilę atsiliepė Nicole Kidman.

15min primena, kad Nicole Kidman ir Lenny Kravitzas trumpai susitikinėjo 2003 metais, praėjus porai metų nuo aktorės skyrybų su Tomu Cruise'u (54 m.). Ji iki šiol niekada nėra viešai sakiusi, kad santykiai su Lenny Kravitzu buvę tokie rimti, kad jiedu netgi ketino susituokti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lenny Kravitzas su dukra Zoe Kravitz
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lenny Kravitzas su dukra Zoe Kravitz

Tiesa, dar 2007 metais duotame interviu ji yra sakiusi, kad buvo su kai kuo susižadėjusi, tačiau neatskleidė, kas buvo tas vyras: „Aš iš tiesų nenorėjau santykių. Tenorėjau, kad mano vaikai (su Tomu Cruise'u ji augino dvi įvaikintas atžalas – berniuką ir mergaitę, – red. past.) turėtų mane ir aš nesijaučiau patogiai į tą mažą mūsų ratą įtraukdama kitą žmogų. Ir tada aš su kai kuo susižadėjau... bet tai tiesiog nesijautė gerai. Aš nebuvau pasiruošusi, mes abu nebuvome tam pasiruošę.“

Tuo tarpu Lenny Kravitzas apie buvusią sužadėtinę yra sakęs: „Ji visada užims ypatingą vietą mano gyvenime“.

Šiuo metu Nicole Kidman yra laimingai ištekėjusi už kantri muzikos žvaigždės Keitho Urbano (49 m.) – jiedu po labai trumpo romano susituokė 2006 metais. Pora augina dvi dukras Sunday Rose (9 m.) ir Faith Margaret (7 m.).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Keithas Urbanas ir Nicole Kidman
AFP/„Scanpix“ nuotr./Keithas Urbanas ir Nicole Kidman

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius