-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuogos Jennifer Lawrence nuotraukas pavogęs programišius pasiųstas už grotų

Nuogos aktorės Jennifer Lawrence (26 m.) ir kitų garsenybių intymias nuotraukas paviešinęs programišius Edwardas Majerczykas (29 m.) iš Čikagos už šį nusikaltimą kalėjime praleis devynis mėnesius, praneša „The Guardian“.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teismas nustatė, kad Edwardas Majerczykas buvo masinės vagystės, įgavusios „Celebgate“ skandalo vardą, vienas iš organizatorių – jis pavogė privačias nuotraukas iš daugiau kaip 30 garsių moterų, kurios vėliau buvo paviešintos internete.

Teisme Edwardas Majerczykas prisipažino, kad priėjimą prie garsenybių asmeninių „iCloud“ ir „Gmail“ paskyrų gavo apsimetęs interneto tiekėju ir paprašęs jų pasidalinti savo prisijungimo duomenimis.

Teismas Edwardą Majerczyką už grotų pasiuntė devyniems mėnesiams.

Pernai kitą šio kibernetinio išpuolio prieš garsenybes organizatorių Ryaną Collinsą teismas nuteisė kalėti pusantrų metų.

15min primena, kad užsienio pramogų pasaulį sukrėtęs skandalas įvyko dar 2014-ųjų rugpjūtį – tada internete buvo paviešintos dešimtys vogtų asmeninių garsenybių nuotraukų, kuriose jos – nuogos.

Jennifer Lawrence buvo viena iš tų, kurios nuogos nuotraukų pavogta daugiausia. Aktorė tai aiškino paprastai – nuotraukos buvo skirtos jos tuometiniam vaikinui Nicholui Houltui, su kuriuo ji palaikė santykius per atstumą. Kitos nuo programišių nukentėjusios garsenybės buvo Rihanna, Mary-Kate Olsen, Kate Bosworth, Kirsten Dunst, Teresa Palmer, Kate Upton ir kt.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lawrence
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lawrence

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius