-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Hilton už narkotikų laikymą skirta lygtinė bausmė su metų bandomuoju laikotarpiu

Praėjusį mėnesį dėl narkotikų laikymo Las Vegase suimtai skandalingajai gražuolei Paris Hilton skirta lygtinė bausmė su metų bandomuoju laikotarpiu.
Paris Hilton
Paris Hilton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Garsenybė buvo sulaikyta rugpjūčio 27 dieną, kai policininko akivaizdoje iš jos rankinės iškrito nedidelis maišelis su baltais milteliais. Patvirtinus, kad maišelyje P.Hilton turėjo kokaino, jai buvo pateikti kaltinimai dėl narkotikų laikymo.

Prokurorams ir P.Hilton praėjusią savaitę sudarius sandėrį, ši sutiko su dviem jai pareikštais kaltinimais ir taip išvengė grėsusios įkalinimo iki ketverių metų bausmės.

Nevadoje pirmadienį vykusiame teismo posėdyje P.Hilton prisipažino dėl nedidelio kiekio narkotikų laikymo ir trukdymo pareigūnui atlikti savo pareigas.

Pagal lygtinės bausmės sąlygas, P.Hilton privalo artimiausius 12 mėnesių vengti bet kokių nusižengimų.

„Mūsų tikslas yra pakeisti jūsų elgesį... Klarko apygardos sulaikymo centras yra ne “Waldorf Astoria„, tačiau galiu patikinti, kad jeigu bandomuoju laikotarpiu pažeisite savo paleidimo sąlygas, turėsite metus praleisti Klarko apygardos sulaikymo centre. Sakau jums tai rimtai“, – skelbdamas nuosprendį prabangių viešbučių tinklo paveldėtojai sakė teisėjas.

Be to, P.Hilton turės atlikti 200 valandų viešųjų darbų, sumokėti 2 tūkst. dolerių baudą ir dalyvauti programoje priklausomybę turintiems asmenims.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius