-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamela Anderson PETA reklamoje pasirodė nuoga lovoje su šuneliu

Manekenė ir Holivudo aktorė Pamela Anderson vėl pademonstravo striptizą Valentino dienos proga paskelbtoje gyvūnų teisių organizacijos „Žmonės už etišką elgesį su gyvūnas“ reklamoje, raginančioje šunų augintojus užtikrinti savo augintiniams didesnį komfortą atšiaurią žiemą.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / Stop kadras

P.Anderson, skandalingai pagarsėjusi dėl vaizdo įrašo, kuriame ji matoma besimylinti su savo buvusiu vyru Tommy Lee, nespalvotoje meniškoje reklamoje „Šuo“ nusifilmavo kartu su gauruotu šuneliu.

Reklamoje, kurios režisiere tapo Deborah Anderson, Pamela viliojančiai nusirengė, stebint truputį suglumusiam žaviam keturkojui, vardu Mesjė Brando, o galiausiai įsirangė į lovą su laiminguoju augintiniu.

Kartu su šiuos vaizdo įrašu buvo paskelbtas naujas PETA vadovų pranešimas: „Didelę šalies (Amerikos) dalį sukausčius speigui, Pamela Anderson išdykėliškai elgėsi, kad sušildytų atmosferą naujame PETA vaizdo įraše. Kokie jo žinia? Laikykite savo šunis namuose ir apsikabinkite su visais savo mylimaisiais.“

VIDEO: PETA reklama

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius