Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paparaco persekiota nėščia Tori Spelling automobiliu rėžėsi į sieną

Veždama vaikus į mokyklą amerikiečių aktorė Tori Spelling atsitrenkė automobiliu į sieną.
Tori Spelling
Tori Spelling / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nėščia 38-erių moteris po incidento buvo kaip mat nusiųsta į ligoninę. T.Spelling nutarė pati papasakoti, kaip jai sekasi savo „Twitter“ tinklalapyje. Avarijos metu drauge su aktore keliavo jos 4-erių sūnus Liamas ir 2-ejų dukra Stella.

„Paparacas mane persekiojo, kai vežiau vaikus į mokyklą. Stengiausi nuo jo pasprukti ir patekau į nemenką avariją, nuverčiau visą mokyklos sieną. O jis vis tiek iššokęs iš mašinos stengėsi pasidaryti nuotraukų. 10 kitų moksleivių mamų jį nuvaikė. Ko jiems reikia? Kad kas nors mirtų tam, kad sustabdytų paparacą? Keliauju pas gydytoją pažiūrėti, ar vaikeliui viskas gerai. Manau, kad patyriau tik šoką“, – rašė T.Spelling.

Aktorė su vyru Danu McDermottu trečiojo vaiko susilaukti turėtų šių metų pabaigoje. „Esame palaiminti dėl to, kad jau susilaukėme berniuko ir mergaitės, šįsyk mes nutarėme paisyti tradicijų ir nesiaiškinti vaiko lyties iki jam gimstant“, – People.com anksčiau sakė T.Spelling.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius