-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris Hilton neatmeta galimybės ištekėti iki metų pabaigos

Skandalingoji Paris Hilton iki šių metų pabaigos gali tapti ponia Reinhardt, jeigu tik jos vedybų planai nežlugs.
Paris Hilton
Paris Hilton / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Paris Hilton

Vakarėlius mėgstanti turtingoji įpėdinė yra pasirengusi pakeisti savo gyvenimo būdą ir puse lūpų sako, kad netolimoje ateityje jos laukia didelė šventė.

P.Hilton ir Dougas Reinhardtas draugauja jau daugiau nei metus, ir, kaip tvirtina Paris, per tą laiką jie nė vienos nakties nebuvo praleidę atskirai.

„Jis tikrai tapo mano geriausiu draugu. Jis mane kasdien verčia jaustis princese“, – sakė P.Hilton interviu žurnalui „Life & Style“.

„Jis man parodė, kas yra tikra meilė. Dougas privertė mane suaugti, labiau prisirišti prie namų – dabar taip dažnai kaip anksčiau nebelakstau į vakarėlius“, – sakė ji.

P.Hilton prisipažino, kad netrukus jai gali nuskambėti vestuvių varpai. „Aš neatmetu vedybų 2010 metais galimybės. Kadangi mums viskas taip nuostabiai klojasi, aš matau, kad mūsų laukia laiminga ir šviesi ateitis“, – sakė ji.

Buvęs beisbolo žaidėjas D.Reinhardtas irgi negailėjo gražių žodžių P.Hilton.  „Paris yra gražiausia mergina pasaulyje. Aš ją taip myliu. Jaučiuosi laimingiausias vyriškis pasaulyje. Ji nepakartojama, linksma, protinga ir maloni. Mano šeima ją myli, ir ji taps puiki žmona“, – savo jausmus liejo jis. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius