Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinė M.Jacksono meilė – juodaodis krepšininkas?

Prancūzų žurnalas „Paris Match“ išspausdino interviu su Michaelo Jacksono biografu Ianu Halperinu, kuriame šis papasakojo, kad atlikėjas svajojo susituokti su meilužiu krepšininku.
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Meilė

Knygos apie M.Jacksoną autorius teigia, kad paskutiniais gyvenimo metais atlikėjas buvo užmezgęs romaną su vyriškiu ir net ketino susituokti. Knygos autorius teigia, kad tai žymus juodaodis krepšininkas, tačiau atsisakė pasakyti jo vardą. I.Halperinas motyvuoja tuo, kad sporto pasaulyje homoseksualizmas yra nepriimtinas.

I.Halperinas teigia, kad krepšininkas pats papasakojo jam apie romaną su M.Jacksonu, o šią informaciją patvirtino atlikėjo aplinka.

Biografo teigimu, krepšininkas ir M.Jacksonas susipažino prieš dešimt metų ir iškart tapo draugais. Prieš dvejus metus jų santykiai peraugo į meilės istoriją ir pora ėmė reguliariai susitikinėti.

„Jie žiūrėdavo filmus, gerdavo prabangų raudonąjį vyną, kurio butelis kainuoja apie 3000 JAV dolerių, paskui miegodavo. Dažnai Michaelas išeidavo iš jo namų tik kitą rytą. Pamažu jų santykiai peraugo į aistrą. Jie padovanojo vienas kitam sužadėtuvių žiedus, kurių vertė buvo 50 tūkst. dolerių – jie buvo inkrustuoti deimantais ir pagaminti Rusijoje. Pora tikėjosi kada nors susituokti“, – „Paris Match“ sakė I.Halperinas, kurį cituoja portalas inopressa.ru.

I.Halperinas teigia, kad šie santykiai „galbūt buvo vienintelė tikra meilė Michaelo gyvenime“. Pora neva norėjo surengti romantiškas vestuves ant Ramiojo vandenyno kranto, pakviesti į jas Steveną Spielbergą, Arnoldą Schwarzeneggerį, visą Jacksonų šeimą.

Beje, I.Halperinas mano, kad M.Jacksono meilužis greitai gali atvirai papasakoti apie tai žiniasklaidai – mat jis neva paskolino atlikėjui 500 tūkst. dolerių ir, norėdamas pinigus susigrąžinti, turėtų pripažinti santykius.

Anot biografo, šių metų vasarį poros santykiai atšalo – tai susiję su tuo, kad nuo šių metų vasario Kalifornijoje uždraustos vienos lyties asmenų santuokos. Žlugus planams surengti vestuves, M.Jacksonas labai nusivylė ir užsisklendė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius