-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paslaptingi Romano Abramovičiaus pietūs kainavo daugiau nei 47 tūkst. dolerių

Rusijos turtuolis Romanas Abramovičius vėl stebina neįtikėtinomis išlaidomis. Paslaptis gaubia magnato apsilankymą viename Niujorko restoranų bei ten paliktą pinigų sumą. R.Abramovičiui šiame restorane teko apmokėti 47 221,09 dolerių sąskaitą.
R.Abramovičius
Romanas Abramovičius / „Scanpix“ nuotr.

Dailymail.co.uk rašo, kad vieno geriausių Niujorko itališkų restoranų „Nello's“ savininkas atskleidė, kokia buvo Londono „Chelsea“ klubo savininko, jo draugės Dašos Žukovos, sūnaus Arkadijaus ir trijų verslo partnerių vakarienė. Kompanija gėrė keletą geriausių pasaulio vynų, užkandžiavo trumais, veršiena, jūros gėrybėmis bei patiekalais iš makaronų.Liudininkai tikino, kad turtuolis net nekrūptelėjo, kaip po 79 minučių penktadienio pietų vien už aptarnavimą sumokėjo 7328,20 dolerio.

Restorano savininkas Nello Balanas sakė: „Kai jie pradėjo užsisakyti maistą, jau buvo aišku, kad jiems svarbiau meistriškumas ir tobulumas, o ne kainos.“

Liudininkai tikino, kad turtuolis net nekrūptelėjo, kaip po 79 minučių penktadienio pietų vien už aptarnavimą sumokėjo 7328,20 dolerio.

R.Abramovičiaus kompanija vilkėjo kasdieniškus drabužius ir į restoraną atvyko 13.30 val. Liudininkas pasakojo, kad jei būtų nežinojęs, kas jie tokie, tikrai nebūtų atpažinęs, nes kompanija atrodė kaip eiliniai Niujorko turistai. O paauglys berniukas buvo kiek paniuręs. 425 dolerius turtuolis dar sumokėjo už „Tawny“ portą ir „Johnnie Walker Blue Label“ viskį.

N.Balanas išdavė, kad jie dar išgėrė du butelius „Chateau Petrus“ , tris „La Tache Romanee Conti pinot noir“ ir du „Cristal rosé“  šampano – visa tai kainavo apie 35 tūkst. dolerių.

O ponia D.Žukova, kuri jau septintą mėnesį nėščia, pietų metu gėrė mineralinį vandenį.

Padavėjas patvirtino, kad jie užsisakė brangiausio vyno ir šampano. Turtuolis ir jo kampanija mėgavosi puikiai paruoštais itališkais patiekalais bei tiramisu desertu.

O užsisakę 40 metų porto butelį, jo tik gurkštelėjo ir paliko. Viską, ko nesugebėjo išgerti, jie paliko kitiems restorane pietaujantiems žmonės.

Liudininkas pasakojo, kad pora, kuri sėdėjo prie kito staliuko, gavo pusę butelio „Petrus“. Jie turbūt manė, kad laimėjo loterijoje.Liudininkas pasakojo, kad pora, kuri sėdėjo prie kito staliuko, gavo pusę butelio „Petrus“. Jie turbūt manė, kad laimėjo loterijoje.

Restorano savininkas toliau dalijosi įspūdžiais: „Ponas R.Abramovičius yra turtingas ir yra gero skonio. Jo sąskaita buvo didelė, nes užsisakė daug puikių vynų, tačiau jais dosniai pasidalijo su kitais restorano lankytojais.“

N.Balanas taip pat nustebino turtuolį, kai draugijai baigiant pietauti rusui padovanojo vieną ypatingą kamuolį. „Aš mėgstu futbolą ir turiu daug kamuolių, kuriuos atiduodu ypatingiems klientams, – teigė restorano šeimininkas ir pridūrė: – Romanai, jūs turėtumėte nusipirkti Niujorko „Yankes“ (beisbolo komanda). Turtuolis atsakė: „Ne, ačiū, aš turiu užtektinai bėdų su „Chelsea“ komanda. Leiskite man pirmiausia pabaigti tai, ką turiu su jais padaryti.“

R.Abramovičiaus atstovas spaudai tiesiog patvirtino, kad Rusijos magnatas penktadienį pietavo su savo mergina, sūnumi ir draugais. Tačiau paklaustas apie milžinišką sąskaitą, spaudos atstovas teigė, kad ši suma nepriklauso jiems, ji buvo, matyt, kažkieno kito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius