-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pink Floyd“ grupės gitaristo sūnus atsiprašė, kad buvo užsikoręs ant memorialo žuvusiems kariams

„Pink Floyd“ grupės gitaristo Davido Gilmouro sūnus penktadienį viešai atsiprašė, kad ketvirtadienį per studentų demonstraciją užsiropštė ant Kenotafo – memorialo pasauliniuose ir kituose karuose žuvusiems britų kariams – ir pakibo ant Didžiosios Britanijos vėliavos, pritvirtintos prie paminklo.
Temos: 1 „Pink Floyd“

Charlie Gilmouro pareiškime nurodoma, kad jis labai apgailestauja dėl „pasibaisėtino įžeidimo“ žuvusiems šalies kariams, kai ketvirtadienį šalies žiniasklaida jį įamžino ant memorialo.

Buvęs modelis, šiuo metu studijuojantis istoriją prestižiniame Kembridžo universitete, aiškino tuomet nesuvokęs, jog tai Kenotafas.

„Noriu išsakyti savo nuoširdų apgailestavimą už tuos veiksmus, kuriais įžeidžiau tūkstančius žmonių, žuvusių už mūsų šalį“, – rašoma jo pareiškime, kurį skelbia britų žiniasklaida.

„Jaučiu vien gėdą. Neturėjau tikslo pakenkti ar išniekinti Kenotafo. Eidamas su minia, kurią ką tik šiurkščiai buvo išvaikiusi policija, aš pasidaviau bendrai nuotaikai“, – rašoma pareiškime.

„Nesuvokiau, kad tai Kenotafas, žinoma, tai nepateisina mano elgesio“, – rašo Ch. Gilmouras.

Tūkstančiai studentų Londone ketvirtadienį susirinko protestuoti prieš vyriausybės nutarimą tris kartus padidinti mokesčius už aukštąjį mokslą. Protesto akcija netrukus peraugo į masines riaušes. Policijos duomenimis per šias demonstracijas nukentėjo 55 asmenys, 34 studentai buvo sulaikyti.

Demonstrantai apspardė ir apmėtė įvairiais daiktais automobilį, kuriuo važiavo Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis princas Charlesas ir jo žmona Camilla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius