-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 12 /12:11

Pirmadienį su ilgomis eilėmis prasidėjo bilietų prekyba į „Red Hot Chili Peppers“ koncertą Lietuvoje

Pirmadienį 10 val. „Ticketpro“ kasose bei internete prasidėjo bilietų prekyba į kitų metų liepos 28 d. Lietuvoje vyksiantį „Red Hot Chili Peppers“ koncertą. Net 70 milijonų albumų pardavusių amerikiečių koncerto pigiausi bilietai kainavo 150 Lt, o brangiausių kaina siekia 250 Lt.
„Red Hot Chili Peppers“
„Red Hot Chili Peppers“ / „Warner Brothers“ nuotr.

Renginio organizatoriai tiki, kad į šių A klasės muzikos žvaigždžių pasirodymą visi bilietai bus išgraibstyti per pirmąsias dienas. Neatsitiktinai nuo pat ankstyvo ryto prie kasų nutįso ilgos rokerių gerbėjų eilės.

Ilgus metus lauktų amerikiečių pasirodymas mūsų šalyje įvyks tokiai grupei, kaip „Red Hot Chili Peppers“, praktiškai kamerinėje aplinkoje – 14 tūkst. žmonių talpinančioje Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Prieš tai hitų „Under The Bridge“, „Give It Away“, „Californication“, „By The Way“ bei „Scar Tissue“ atlikėjai surengs savo koncertus Varšuvos oro uoste, Rusijos, Ukrainos, Prancūzijos bei Šveicarijos futbolo stadionuose.

Koncerto organizatorių nuotr./Elės prie kasų.
Koncerto organizatorių nuotr./Elės prie kasų.

Dar iškalbingiau, kad po koncerto Kaune liepos 30 d. „Red Hot Chili Peppers“ koncertuos Taline po atviru dangumi Dainų slėnyje, kur tikimasi sulaukti net 70 tūkst. žmonių.

Kitų metų liepos 28 d. Kauno arenos scenoje išvysime dar niekada Lietuvoje nekoncertavusios grupės lyderį ir vokalistą Anthony Kiedį, charizmatišką bosistą Flea, būgnininką Chadą Smithą ir naujausią grupės narį gitaristą Joshą Klinghofferį.

Lietuvoje bei Estijoje „Red Hot Chili Peppers“ pratęs įspūdingo dydžio turą po pasaulį, kuris baigsis tik 2013 m. Turo metu roko grandai pristato savo naująjį albumą „I'm With You“.

Papildyta 12.11 val. Prasidėjus bilietų prekybai, dėl milžiniško pirkėjų antplūdžio buvo „užlūžusi“ bendrovės „Ticketpro“ interneto svetainė. Vėliau bilietus atsisiųsti norintys pirkėjai buvo informuojami, kad laikinai to negali padaryti, nes svetainė aptarnauja didžiausią galimą klientų skaičių.

„Ticketpro“ atstovai teigia, kad bilietų į „Red Hot Chilli Peppers“ koncertą sparčiai mažėja. „Interneto svetainė aptarnauja pirkėjus ne tik Lietuvoje, bet ir Estijoje bei Latvijoje. Tačiau pirkėjų iš Estijos sulaukėme mažiau, didžiausias antplūdis buvo iš Lietuvos. Tikslaus parduotų bilietų skaičiaus dar nežinome, bet pirmi 500 pigiausių bilietų buvo parduoti per kelias minutes. Dar per valandą buvo išpirkti šiek tiek brangesni bilietai. Šiuo metu pigiausias bilietas į šį koncertą kainuoja 202 Lt“, – 15min.lt sakė „Ticketpro“ atstovas Simonas Meižis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius