-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Williamo ir Kate Middleton vestuvėms bus iškepti du tortai

Paaiškėjo, kad Princo Williamo ir Kate Middleton vestuvėms bus iškepti du tortai.
Fiona Cairns demonstruoja torto papuošimų, kokius išsirinko Kate Middleton, pavyzdžius.
Fiona Cairns demonstruoja torto papuošimų, kokius išsirinko Kate Middleton, pavyzdžius. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasirenkant, koks bus pirmojo torto receptas ir kaip jis bus papuoštas, dalyvavo nuotaka. Manoma, kad tai bus vaisinis kelių sluoksnių su kremu ir baltu glajumi tortas.

Tikslus gaminio dizainas laikomas paslaptyje, bet žinoma, kad K.Middleton paprašė konditerę Fioną Cairns pavaizduoti ant torto 16 rūšių gėles ir lapus, kurių kiekvienas turi savo simbolinę reikšmę. Ten bus rožė, reiškianti laimę, ąžuolas, kaip jėgos ir ištvermingumo simbolis, lelija, simbolizuojanti romumą ir susitaikymą, ir gebenės – santuokos ir vaisingumo simbolio – lapai.

F.Cairns papasakojo, kad į jo sudėtį įeis graikiniai riešutai, vyšnios, trinti apelsinai ir citrinos bei brendis vaisiams išmirkyti.

Antrasis kviestinių pietų balandžio 29 dieną tortas – mėgstamas jaunikio gardumynas. Šokoladinį biskvito tortą, kuriuo Williamas buvo vaišinamas vaikystėje, pagamins bendrovė „McVitie's“, jau kelis dešimtmečius kepanti tortus Britanijos karališkiesiems rūmams.

Tarp šio torto ingredientų – juodasis šokoladas ir trupinti sausainiai, taip pat kažkokios kitos paslaptyje laikomos sudedamosios dalys.

Tuo tarpu, kaip ir iki šiol, nėra jokių pranešimų, koks bus Williamo ir Kate vestuvių meniu, kokio bus siūloma vyno ir šampano.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius