-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian atskleidė, kokios lyties kūdikio laukiasi

JAV Realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė Kourtney Kardashian, garsiosios Kim Kardashian vyresnioji sesuo, su mylimuoju Scottu Disicku pranešė, kad netrukus susilauks mergaitės.
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

32-ejų Kourtney, su ketveriais metais jaunesniu mylimuoju auginanti dvejų metukų sūnelį Masoną, „E! News“ sakė, kad labai džiaugiasi, jog gims mergaitė.

„Mes jaučiamės tokie palaiminti, kad turėsime mažą mergaitę, ir taip džiaugiamės galėdami dalytis šia nauja patirtimi su Masonu“, – sakė Kourtney.

Jau anksčiau šį mėnesį pradėjo sklandyti gandas, kad Kourtney laukiasi mergaitės, mat ji buvo pastebėta apžiūrinėjanti mergaitiškus drabužėlius. Anksčiau S.Disickas viena žurnalui yra sakęs, kad mergaitė nuostabiai papildytų jų šeimą.

„Scanpix“ nuotr./Kourtney Kardashian ir Scottas Disickas
„Scanpix“ nuotr./Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian

Antrasis poros vaikas turėtų gimti vėlyvą pavasarį, apie šeimos pagausėjimą pora pranešė pernai lapkritį, kai Kourtney laukėsi dar tik devynias savaites.

Kim Kardashian vyresnioji sesuo Kourtney su S.Disicku pradėjo susitikinėti prieš ketverius metus. Pirmojo vaiko jiedu susilaukė 2009-ųjų gruodį. Mažasis Masonas dabar yra tikras visos didelės Kardashian šeimos numylėtinis.

Netrukus po pirmojo sūnaus gimimo gražuolė, paklausta, ar negalvoja susilaukti daugiau vaikų, sakė: „Tapusi mama neabejotinai pagalvojau, kad norėčiau turėti ir daugiau vaikų. Tarp manęs ir sesers Kim tėra 18-os mėnesių skirtumas, augdamos mes viską darėme kartu ir man tai labai patiko. Tikrai būtų smagu, jei Masonas turėtų broliuką arba sesutę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius