-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Red Hot Chili Peppers“ vokalistas Anthony Kiedis įsivėlė į muštynes su apsaugos darbuotoju, kuris palaikė jį „Rolling Stones“ gerbėju

Penktadienį grupės „Red Hot Chili Peppers“ vokalistas Anthon Kiedis patyrė nemalonų incidentą ir ne savo noru įsivėlė į muštynes.
Anthony Kiedis
Anthony Kiedis / „Scanpix“ nuotr.

Incidentas įvyko šalia viešbučio „Four Seasons“, esančio Filadelfijoje. Kasdieniškai apsirengęs Anthony su bičiule ėjo į viešbutį, kuriame gyveno, tačiau staiga jam kelią pastojo augalotas apsauginis, rašo Dailymail.co.uk.

Čia galite pamatyti nuotraukas iš muštynių.

Pastarasis pagalvojo, kad taip paprastai apsirengęs 50-metis yra grupės, kurios nariai kaip tik ėjo iš viešbučio, gerbėjas ir nesitraukė pastarajam iš kelio.

Įsiutęs Anthony pastūmė apsaugos darbuotoją, tačiau šis puolė atgal. Prasidėjo muštynės ne tik tarp šios porelės, bet ir tarp kitų augalotų vyrukų. Po kiek laiko pasirodę policijos pareigūnai greit padarė tvarką.

Ir viskas baigėsi laimingai, mat galiausiai A.Kiedis ir jo neatpažinęs apsaugos darbuotojas paspaudė vienas kitam rankas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius