-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna ir Chrisas Brownas: kartu ar atskirai?

Gražuolė dainininkė Rihanna pasirodė viešumoje pirmą kartą po to, kai ją sumušė jos vaikinas hiphopo atlikėjas Chrisas Brownas.
Rihanna ir Chrisas Brownas.
Rihanna ir Chrisas Brownas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Kaip rašo „The Sun“, mergina nusprendė atgauti ramybę atostogaudama. Nors jos kūno žaizdos jau sugijo, niekas neabejoja, kad mergina patyrė didelę traumą dėl tokio buvusio vaikino elgesio.

Rihanna, neseniai sulaukusi 21-erių, besiilsinti Meksikos viloje, nė nepriminė anksčiau saule besimėgavusios ir nuolat besišypsojusios Rihannos.

Tai pirmas kartas, kai dainininkė buvo užfiksuota viešumoje po to, kai buvo paviešintos jos nuotraukos, darytos policijos nuovadoje prieš tris savaites.

19-metis C.Brownas prieš teismą Los Andžele stos ketvirtadienį.

Prieštaringi gandai

Tuo tarpu „People“ skelbia visiškai priešingą informaciją. Pasak leidinio, Rihanna ir Chrisas vėl kartu. Pora susitaikė praėjus beveik trims savaitėms po to, kai Chrisas sumušė gražuolę dainininkę.

„Jie vėl kartu. Jie rūpi vienas kitam“, – „People“ sakė neįvardytas šaltinis ir pridūrė, kad jaunuoliai kartu leidžia laiką Majamyje.

Šaltinio teigimu, nors Chrisas Brownas yra nusiminęs dėl to, kas atsitiko, jis yra laimingas, kad gali būti kartu su mylima moterimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius