-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertą Downey ekrane pakeis George‘as Clooney

Paaiškėjo, kad meksikiečių režisierius Alfonso Cuaronas naujausiame savo filme „Gravity“ (liet. „Sunkio jėga“) į kosmosą siųs ne Robertą Downey jaunesnįjį, kaip buvo numatyta, bet George‘ą Clooney. Lieka tikėtis, kad daugiau šios juostos pagrindiniai aktoriai nesikeis.
George'as Clooney
George'as Clooney / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Numatoma, kad „Sunkio jėgos“ filmavimo darbai prasidės 2011-ųjų pavasarį, o suintriguoti žiūrovai jau dabar laukia bendro dviejų garsių aktorių – G.Clooney ir su juo vaidinsiančios Sandros Bullock –  pasirodymo ekranuose. Jie jau dabar vadinami svajonių duetu, o internete net rengiamos apklausos – ar jiems pavyks pranokti Angeliną Jolie ir Johnny Deppą drauge pasirodžiusius filme „Turistas“.

A.Cuaronui bene rekordinį skaičių kartų teko keisti ambicingoje kino juostoje turėjusius pasirodyti aktorius. R.Downey jaunesnysis turėjo vaidinti pagrindinį herojų vyrą – kosminės stoties pilotą. Kaip pranešė Deadline.com, aktorius tikėjosi spėti nusifilmuoti „Gravity“, kol prasidės antrojo filmo apie Šerloką Holmsą kūrybos darbai. Tačiau A.Cuaronui nesisekė rasti tinkamos aktorės. R.Downey ketino ištaikyti laiką ir nusifilmuoti „Gravity“ vėliau, jau kurdamas ir Šerloko Holmso vaidmenį. Tačiau aktoriui teko palikti vis vilkinamą projektą, kad galėtų susikoncentruoti į darbą filmuose „The Avengers“ (liet. „Keršytojai“) bei „Geležinis žmogus 3“.

Ilgai rinko pagrindinę aktorę

Pirmoji kandidatė į pagrindinį moters vaidmenį buvo Angelina Jolie. Dėl šio projekto ji atsisakė filmuotis Timuro Bekmambetovo filmo „Ieškomas“ (angl. „Wanted“) tęsinyje, tačiau vėliau aktorės atstovai patvirtino, kad „Gravity“ ji nesifilmuos. Teigiama, kad jai galėjo netikti per mažas kontraktas. Keitėsi ir kino studija – pradžioje filmą „Gravity“ sukti turėjo kompanija „Universal“, tačiau vėliau jis atiteko „Warner Bros“. Teigiama, kad tai iš dalies lėmė aktorės pasitraukimą.

Kaip pamaina 35-erių A.Jolie buvo pasirinkta 29-erių Natalie Portman. Ilgai neapsisprendusi, ar ryžtis vaidinti, projektą paliko ir ji.

Vėliau tartasi su geriausiai mokama šių metų aktore S.Bullock. 46-erių žvaigždė filmuotis 3D juostoje sutiko. Ji turėtų vaidinti moterį astronautę, kuri mėgins grįžti namo pas dukterį, kai kosminė stotis buvo sunaikinta.

Į šį vaidmenį taip pat pretendavo aktorės Marion Cotillard, Scarlett Johansson, Blake Lively, Naomi Watts, Rebecca Hall.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius