-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sarkozy paneigė gandus apie žlungančią savo santuoką

Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy pareiškė, kad apie pašlijusią jo santuoką su Carla Bruni-Sarkozy sklandantys gandai yra "nesvarbūs" pirmajai Prancūzijos porai.
Pirmoji Prancūzijos pora Nicolas Sarkozy ir Carla Bruni-Sarkozy
Pirmoji Prancūzijos pora Nicolas Sarkozy ir Carla Bruni-Sarkozy / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Visas tas menkas reikalas mums nesvarbus. Tai šiuolaikinio gyvenimo, sistemos dalis“, – sakė jis pirmadienį interviu JAV televizijos kompanijai CBS, atvykęs į Vašingtoną dalyvauti viršūnių susitikime branduolinio saugumo klausimais.

„Taip jau yra. Nėra prasmės tai komentuoti. Bet kokiu atveju, mes nieko negalime padaryti“, – pridūrė jis.

Gandai apie žlungančią pirmosios poros santuoką praėjusį mėnesį pirmiausia pasirodė internete, vėliau juos „pasigavo“ kai kurie didžiausi užsienio laikraščiai. Prancūzijos pagrindinė spauda šios informacijos neskelbė.

Savo interviu N.Sarkozy sakė, kad jiedu su Carla gyvena „labai ramų gyvenimą“.

„Esame labai artimi vienas kitam, ir visa tai yra gerokai perdėta, – sakė N.Sarkozy. – Galiu tik apgailestauti, kad dėl mūsų žmonės per daug įsiaudrina“.

C.Bruni žurnalistams yra prisipažinusi, kad norėtų, jog N.Sarkozy antrąkart nekeltų savo kandidatūros prezidento rinkimuose. Kaip priežastį ji nurodė spaudimą, kuri patiria prezidentas.

Praėjusį ketvirtadienį kalbėdama per radiją ji taip pat paneigė gandus apie savo žlungančią santuoką ir atmetė N.Sarkozy patarėjų pareiškimą, esą tai yra specialiai vykdomos prezidento šmeižto kampanijos dalis.

„Tai nereikšmingi gandai, kurie nieko nereiškia. Mes niekada nebandėme su jais kovoti. Tokie gandai yra nemalonūs, tačiau jie neturi jokios reikšmės“, – sakė ji interviu radijo stočiai „Europe 1“.

„Nemanau, kad esame kažkokio sąmokslo aukos. Manau, kad gandai visada egzistavo ir, deja, jie yra neatsiejama žmogiškosios prigimties dalis“, – sakė ji viešai kalbėdama apie savo reakciją į kilusį skandalą.

Nors Prancūzijos vidaus saugumo tarnybos DCRI vadovas Bernardas Squarcini trečiadienį patvirtino, kad tarnybos agentai mėgina atsekti šių gandų šaltinį.

Tuo tarpu Prancūzijos teisme pirmadienį buvo svarstomas popmuzikos atlikėjo Benjamino Biolay prašymas iškelti ieškinį televizijos naujienų kanalui „France 24“, kuris neva pažeidė dainininko teises, paskelbdamas apie jo tariamą romaną su C.Bruni.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius