Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Saulėlydžio“ aktorė Kristen Stewart suaugusi ir seksuali naujoje fotosesijoje

Aktorė Kristen Stewart susirinko tikrą paauglių gerbėjų armiją nusifilmavusi „Saulėlydžio“ sagos filmuose ir suvaidinusi tyro veido paauglę Bellą Swan. Šįsyk jauna moteris tapo beveik neatpažįstama, pasirinkusi geidulingą ir jausmingą tikros moters įvaizdį.
Kristen Stewart
Kristen Stewart / Kadras iš „Youtube“

21-erių aktorė nusifotografavo naujajam žurnalo „W“ numeriui. Nuotraukose matyti, kad K.Stewart iš paauglės svajoklės virto tikra kokete, seksualiai gulinčia ant sofos, įsisupusią į kailį ar odą ir gosliu žvilgsniu žvelgiančią į žiūrovą.

Šiuo metu K.Stewart filmuojasi Londone statomame filme „Snieguolė ir medžiotojas“ (angl. „Snow White and the Huntsman“). Tiesa, darbai filmavimo aikštelėje šią savaitę buvo sutrikdyti mieste vykusių riaušių.

Teigiama, kad aktorę kartu su austalų kolega Chrisu Hemsworthu saugojo šeši policijos pareigūnai, kuomet Londoną apėmė riaušininkų keliamas chaosas ir mieste tapo nesaugu.

Beje, jau lapkritį kino teatrus pasieks pirmoji „Saulėlydžio“ sagos filmo „Brėkštanti aušra“ dalis. Joje K.Stewart herojė Bella susituoks su mylimuoju vampyru Edwardu Cullenu, kurį vaidina Robertas Pattinsonas.

Čia galite žvilgtelėti į keletą K.Stewart nuotraukų, darytų naujajam žurnalui „W“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius