Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Stevenas Tyleris paneigė išeinantis iš „Aerosmith“

Amerikiečių roko grupės „Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris pareiškė neketinantis palikti kolektyvo. Tokią žinią gerbėjams jis perdavė pasirodydamas su grupės gitaristu Joe Perry jo solinio projekto „Joe Perry Project“ šou Niujorke antradienį.
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip trečiadienį pranešė žurnalas „Classic Rock“, ant scenos išėjęs „Aerosmith“ lyderis patikino publiką, kad kalbos, neva jis palieka grupę, neatitinka tikrovės. Šį faktą paskelbę kiti grupės „Aerosmith“ nariai S.Tylerio pareiškimo kol kas nekomentavo.

Pirmieji apie S.Tylerio ir grupės skyrybas paskelbė būtent „Classic Rock“ žurnalistai, mat lapkričio 4-ąją šiame žurnale buvo išspausdintas interviu, kuriame „Aerosmith“ vokalistas kalbėjo ketinantis pradėti solinę karjerą. Vėliau paaiškėjo, kad S.Tyleris su grupe nebendravo nuo lapkričio 1-osios, kai vyko „Aerosmith“ koncertas Abu Dabyje.

Pasirodžius interviu gitaristas J.Perry kalbėdamas su laikraščio „Las Vegas Sun“ žurnalistais sakė, kad S.Tyleris paliko grupę. „Kiek man žinoma, Stevenas išėjo iš „Aerosmith“. Jokių smulkmenų komentuoti negaliu, nes pats tiksliai nežinau, kas nutiko“, – tąsyk sakė J.Perry ir tvirtino, kad „Aerosmith“ bandys rasti išėjusiam lyderiui pamainą.

Lapkričio 9-ąją „Classic Rock“ paprašė oficialaus patvirtinimo dėl S.Tylerio pasitraukimo iš grupės. Tos pačios dienos vakarą „Aerosmith“ būgnininkas Joe Crameris kalbėdamas vienoje radijo laidoje pareiškė, kad J.Perry žodžiai buvo iškreipti ir neteisingai suprasti. Jis taip pat pabrėžė, kad grupė toliau gyvuos, kad ir kas nutiktų. J.Perry savo ruožtu buvo paskelbęs, kad pradėta naujo vokalisto paieška. Kolegų veiksmų S.Tyleris nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius