-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už elgesį ligoninėje nuteista „gyvoji Britanijos barbė“: puolė darbuotojus

Plastinių operacijų gausa garsėjanti Jungtinės Karalystės gyventoja pirmadienį teisme išgirdo nuosprendį už vienoje Anglijos ligoninėje sukeltą sąmyšį ir medicinos darbuotojų užpuolimą.
Kerry Miles
Kerry Miles / Socialinių tinklų nuotr.

Kerry Miles (37) iš Essexo pripažinta kalta dėl siautėjimo Broomfield ligoninėje Chelmsforde, po šio įvykio policijos tyrimo medžiaga buvo perduota miesto Magistratų teismui. Nagrinėjant bylą nustatyta, kad moteris tris kartus puolė gydymo įstaigos darbuotojus, taip pat padarė kriminalinę žalą turtui.

Už tai teismas spalio 25-ąją jai skyrė 16 savaičių kalėjimo, bausmę atidedant 16 savaičių. Jeigu per ateinančius 4 mėnesius „Britanijos Barbe“ vadinama moteris nusižengs įstatymui, keliaus už grotų.

Jai taip pat uždrausta metus laiko lankytis šioje ligoninėje ir bendrauti su nukentėjusiomis pripažintais darbuotojais.

Nuteistoji taip pat turės atlyginti 250 svarų sterlingų žalą ligoninei, 200 £ kompensaciją sužeistai slaugei, o jos kolegėms ir apsaugininkui – po 100 £, padengti 620 £ bylinėjimosi išlaidas.

Už pavojingą vairavimą aikštelėje moteris gavo 7 baudos taškus.

Ji taip pat įpareigota 30 dienų lankyti specialius reabilitacijos kursus.

Žymiosios plastikinės lėlės kopija, dėl dabartinės išvaizdos plastinėms operacijoms išleidusi apie 300 000 svarų sterlingų, Chelmsfordo ligoninėje siautėjo pernai rugpjūtį, kai buvo panaikinti su koronavirusus susiję reikalavimai ir leista lankyti gydomus artimuosius.

Šia galimybe pasinaudojo ir Kerry Miles, kuri atvyko susitikti su ligoninėje gydoma garbaus amžiaus giminaite. Kai darbuotoja pranešė, jog lankymo laikas pasibaigė, viešnia ėmė šūkauti ir keiktis, metė į slaugę dokumentų dėklus ir kompiuterio monitorių, o tada – lėkštes su karštu maistu.

Dėl to darbuotoja patyrė nesunkius sužeidimus.

Palatoje tuo metu buvo apie 30 vyresnio amžiaus pacientų.

Kerry Miles puolė ir dvi kitas ligoninės darbuotojas, kurios stojo ginti puolamos kolegės.

Išėjusi iš ligoninės ji sėdo į savo „Range Rover“, o kai pamatė, jog jos automobilį bando nufotografuoti apsaugininkas, vairuotoja vyro vos nepartrenkė.

Kerry Miles praeityje jau teista – 2016 metais už viešosios tvarkos pažeidimą ir už kriminalinės žalos padarymą 2009-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius