-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victoria Beckham nebeslepia nėštumo

Victoria Beckham ilgai slėpė nėštumą, tačiau išblyškusi oda, silpnumas ir atviri prisipažinimai internete patvirtina, kad į pasaulį netrukus atkeliaus ketvirtoji jos ir Davido Beckhamo atžala.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atvykusi į verslo susitikimą, 36-erių mados ikona atrodė išblyškusi ir nusilpusi, o veidą slėpė dideliais akiniais nuo saulės.

Davidas Beckhamas apie žmonos nėštumą pirmas pranešė socialiniame tinkle „Facebook“, todėl jau kitą dieną Victoriai neliko nieko kita, kaip tik šias žinias patvirtinti „Twitter“.

Manoma, kad pora labiau laukia dukters, nes jų šeimoje jau auga trys berniukai: Brooklynas (11 m.), Romeo (8 m.) ir Cruzas (5 m.). V.Beckham yra sakiusi, kad „įsivaizduoja, kai savo dukrelei lakuoja nagus, padeda pasidaryti makiažą ir išsirinkti drabužius“.

Pora liks gyventi Didžiojoje Britanijoje iki vasario galo, kol Victoria ruoš savo naujausią kolekciją Londono ir Niujorko mados savaitėms, o Davidas treniruosis su „Tottenham Hotspur“. Kūdikis pasaulį išvysti turėtų vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius