-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victoria Beckham – už itin lieknus modelius

Victoria Beckham sukėlė įvairių emocijų vienoje televizijos laidoje prašnekusi, kad dizaineriams turėtų būti leidžiama savo kūriniams demonstruoti rinktis itin lieknus, vadinamojo nulinio dydžio, modelius.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Scanpix“ nuotr.

„Dauguma tų mergaičių yra natūraliai labai lieknos. Nemanau, kad turėtume ką nors diskriminuoti, jei žmogus per plonas. Tai tas pats, kaip pasakyti, kad modelis per storas“, – kalbėdama amerikiečių laidoje „The View“ sakė tris sūnus turinti V.Beckham.

Dizainerės duona besimėgaujanti 35-erių moteris Niujorke vykstančios mados savaitės metu pristatė savo naują kolekciją. Drabužių linija sulaukė susižavėjimo kupinų kritikų vertinimų. Garsioji stileiva prisidėjo prie Amerikos mados dizainerių tarybos kampanijos, raginančios mados industriją atsakingiau rinktis modelius. „Amerikos mados dizainerių taryba bendrauja su dizaineriais, stilistais bei atrankų vadovais ir skatina juos nedirbti su nepilnamečiais modeliais, per liesomis merginomis, ragina būti atsakingus etninių grupių atžvilgiu“, – sakė V.Beckham. Tačiau ji pati teigė esanti už nulinio dydžio merginas, jei šių toks kūno sudėjimas.

Amerikos mados dizainerių tarybos kampanijos, pavadintos „Sveikata yra grožis“, esmė – į mados pasaulį atnešti sveikesnio modelių kūno standartus, kad podiumu nevaikščiotų vadinamieji kaulų rinkiniai. Tokių priemonių imtasi kilus daugybei skandalų dėl modelių badavimo ir atvejų, kai lieknų merginų atsisakyta neva dėl storumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius