-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Williamo ir Kate medaus mėnuo – dešimt dienų privačiame atogrąžų rojuje

Naujienų portalas dailymail.co.uk praneša, kad karališkoji jaunavedžių pora Williamas ir Kate medaus mėnesį ketina praleisti vienoje romantiškiausių pasaulio salų.
Karališkoji pora prieš išskrendant iš Bakingamo rūmų
Karališkoji pora / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora dar šį mėnesį turėtų dešimčiai dienų apsigyventi vienoje Indijos vandenyno saloje bei apsistoti viloje, kurioje naktis kainuoja 4000 svarų sterlingų.

Williamas ir Kate į paslaptingąją salą turėtų skristi privačiu lėktuvu, į kurį juos nuskraidins sraigtasparnis.

Portalas dailymail.co.uk skelbia, kad prieš dvi savaites du Skotland Jardo pareigūnai patikrino maršrutą, kuriuo turėtų keliauti pora. Kelionės detalės neskelbiamos. Spėjama, kad net pati Kate jų nežino, bet manoma, kad tai bus kažkuri Seišelių sala.

Vienas šaltinis teigė, kad tai yra viena nuostabiausių vietų pasaulyje ir Kate ten turės galimybę pasidžiaugti laiku, skirtu tik sau. „Ši vieta suteikia viską ir dar daugiau, nes galima mėgautis gražiais paplūdimiais, atogrąžų jūra ir visišku privatumu“, – pasakojo naujienų portalo šaltinis.

15min.lt primena, kad jaunavedžiai šeštadienį išskrido ne medaus mėnesio, kaip buvo manoma anksčiau, o tik dviese praleisti ramų savaitgalį Jungtinėje Karalystėje. Pirmadienį princas Williamas turėtų pasirodyti darbe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius