Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Winehouse nori pabėgti

Pastaruoju metu savo polinkiu svaigalams labiau nei dainomis garsėjanti dainininkė Amy Winehouse planuoja persikelti gyventi į Karibus, rašo „bangshowbiz“.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Scanpix" nuotr.

Šiuo metu Šv. Liucijos saloje atostogaujanti A.Winehouse, atrodo, nusprendė, kad jai labiau patinka saulė ir Karibų idilė nei jos Londono gyvenimo būdas, todėl ėmė svarstyti galimybę persikelti gyventi į kurią nors idilišką salą.

„Lengvai galėčiau čia gyventi. Žmonės nuostabūs, o vietinė muzikos scena įkvėpianti“, – tikina ji. 25-erių dainininkė taip pamilo Karibus, kad planuoja čia įrašyti ir savo naują albumą.

Pasak jos draugų, A.Winehouse itin pasnėrė į vietos muzikinį gyvenimą. Ji lankėsi ne viename festivalyje ir jau ieškojo grupių, su kuriomis galėtų koncertuoti.

Atrodo, dainininkė ne tik grįžo prie muzikinių planų, bet ir nusprendė pradėti sveiką gyvenimo būdą. Ji pradėjo valgyti sveiką maistą bei nuolat mankštintis su asmeniniu treneriu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius