-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Agrowill Group“ ir DNB bankas susitarė dėl paskolų apjungimo ir grąžinimo termino pratęsimo

„Agrowill Group“ pateikė informaciją, kad 2014 m. balandžio mėn. buvo pasiektas susitarimas su DNB banku apjungti visas restruktūrizuojamų dukterinių žemės ūkio bendrovių turimas paskolas. Apjungus šias paskolas į vieną paskolos sutartį – bendra bankui mokėtina suma, t.y. 33,6 mln. litų, nepadidėjo, o naujos paskolos lėšos bus panaudotos sugrąžinti senas restruktūrizuojamas paskolas, kurių užtikrinimui buvo įkeistas restruktūrizuojamų dukterinių žemės ūkio bendrovių turtas.
Pinigai
Pinigai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Nauja paskola turi 5 metų grąžinimo grafiką, o apie 43 proc. paskolos sumos (14,4 mln. litų) yra gražintina 2019 metais.

Galutinis naujos paskolos gavimas ir senų paskolų grąžinimas bus baigtas artimiausiu metu užbaigus dokumentų paruošimo procesą (perregistravus hipotekos laštus ir pan.)

Įvertinant šį kompleksinį restruktūrizuojamų įsipareigojimų DNB bankui pertvarkymą ir tai, kad 2014 m. balandžio pradžioje kontroliuojanti bendrovė “Agrowill Group” sumokėjo 15 procentų restruktūrizuotų skolų dalį, pažymima, kad “Agrowill Group” įmonių grupės restruktūrizuojamų įsipareigojimų suma nuo 2013 m. gruodžio 31 d. buvusių 54,6 mln. litų. sumažėjo iki 20,4 mln. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius