-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Airbnb“ vertė gali padidėti iki 30 mlrd. JAV dolerių

Trumpalaikės būsto nuomos įmonė „ Airbnb“ derasi dėl naujo finansavimo etapo, pagal kurio rezultatus įmonės vertė padidės iki maždaug 30 mlrd. JAV dolerių, rašo dienraščiai „The New York Times“ ir „The Financial Times“.
„Airbnb“ sąraše galima rasti nuomojamų būstų daugelyje pasaulio šalių
„Airbnb“ sąraše galima rasti nuomojamų būstų daugelyje pasaulio šalių / 123rf.com

Jeigu įmonei pavyks pritraukti naujų lėšų, ji savo vertę per dvejus metus bus padidinusi tris kartus, pranešė „The New York Times“, cituojantis neįvardytus šaltinius.

Leidinio duomenimis, San Franciske įsikūrusi „Airbnb“ naują finansavimą ketina investuoti į plėtrą, taip pat ir užsienio rinkose.

Per paskutinius dvejus metus „Airbnb“ sparčiai žengė į naujas rinkas. Įmonė taip pat nevengia eksperimentų, pavyzdžiui, siūlo turistams įsigyti papildomų paslaugų, pavyzdžiui, staliuko restorane rezervavimą ar ekskursijas muziejuose.

Tuo tarpu „The Financial Times“ rašo, kad tuo atveju, jeigu naujas finansavimo etapas bus sėkmingas, „Airbnb“ užims trečią vietą tarp didžiausių pasaulyje pagal kapitalizaciją startuolių, nusileisdama tik pavėžėjimo paslaugų įmonei „Uber“ ir Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai „Xiaomi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius