-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 08 /16:14

Antanas Guoga parduoda lošimų verslą

Europos Parlamento narys Antanas Guoga parduoda lošimų bendrovę „Lošimų strateginė grupė“, kuri Lietuvoje naudoja prekinį ženklą TonyBet. Tai skelbiama kompanijos „Betsson“ pranešime spaudai. „Betsson Group“ ir perka A.Guogos lošimų verslą. Pirkėjo A.Guogos verslui ieškota nuo tada, kai šis pradėjo politiko karjerą.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

TonyBet yra antra pagal dydį lošimų internete operatorė Lietuvoje. „Betsson Group“ paskelbė, kad šiuo sandoriu sustiprins savo pozicijas Baltijos šalyse.

TonyBet.com nuotr.
TonyBet.com nuotr.

„Mes matome stiprią sinergiją plėtojant lošimų verslą“, – sako „Betsson“ prezidentas Ulrikas Bengtssonas.

Sandorio vertė 4 milijonai eurų. Taip pat už įmonę 2017 A.Guoga gali gauti papildomus 2 mln. eurų, jeigu „TonyBet“ pasieks sutartus tikslus.

„Šis sandoris atitinka “Betsson Group„ strategiją didinti pajamas iš vietinių reguliuojamų rinkų. Mes jau įsitvirtinome Baltijos regione, užsitikrinome licencijas visose trijose rinkose ir toliau sieksime augimo Europoje per naujus įsigijimus“, – cituojamas kompanijos prezidentas.

Kaip 15min teigė „Lošimų strateginės grupės“ vadovas Ugnius Šimelionis, pirkėjas verslui buvo ieškomas seniai – nuo tada, kai A.Guoga pradėjo politiko karjerą. „Verslo pardavimas nėra greitas procesas, tad tai užtruko“, – sakė jis.

Aliaus Koroliovo nuotr./Atidarymo akimirka
Aliaus Koroliovo nuotr./Atidarymo akimirka

Pasikeitus akcininkui veikla neturėtų keistis, išliks ir 20 lažybų punktų, kurie privalomi turėti licencijos turėtojui, sakė U.Šimelionis.

„Verslas yra perspektyvus ir augantis, daug investuojame į naujus produktus“, – sakė U.Šimelionis. Jis tvirtino, kad 140 darbuotojų turinčioje kompanijoje atleidimų nebus.

„Betsson Group“ yra tarptautinė kompanija, registruota Švedijoje ir valdanti daugelį azartinių žaidimų prekinių ženklų, tarp jų ir Lietuvoje žinomą Triobet.

„Lošimų strateginė grupė“, valdanti TonyBet prekinį ženklą, ilgai buvo Lietuvos krepšinio rėmėja. Tačiau pasikeitus lošimo priežiūros įstatymams, A.Guoga žadėjo krepšinio daugiau neberemti.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Antanas Guoga ir Arvydas Sabonis
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Antanas Guoga ir Arvydas Sabonis

A.Guoga šių metų gegužę, kilus Eligijaus Masiulio skandalui, pranešė apie planus atsisakyti verslų Lietuvoje, o gautus pinigus skirti „rimtiems tikslams“. Tai jis pareiškė po to, kai Liberalų sąjūdis jį išrinko partijos pirmininku vietoje atsistatydinusio E.Masiulio. Tačiau tą patį mėnesį jis paliko Liberalų sąjūdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius