-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „airBaltic“ plečia skrydžių tinklą Suomijoje ir Estijoje

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ kovą pasiūlys septynis naujus reisus į Suomijos miestus ir du naujus reisus iš Talino. Šios naujos kryptys – dalis planuotos oro bendrovės plėtros Suomijoje ir Estijoje.
„AirBaltic“ lėktuvas
„AirBaltic“ lėktuvas / „AirBaltic“ nuotr.

„Šios abi šalys yra labai svarbios rinkos mūsų oro bendrovei. Rygos oro uostui plečiant savo galimybes aptarnauti didesnius keleivių srautus, mes plečiamės savo pagrindinėse rinkose. Matome, kad Estijai ir Suomijai skiriamas per mažas dėmesys. Pasiūlyti daugiau tiesioginių skrydžių iš Talino – mūsų strateginis žingsnis“, – išplatintame pranešime cituojamas „airBaltic“ prezidentas Bertoltas Flickas.

Pranešime teigiama, kad „airBaltic“ ketina pasiūlyti daugiau skrydžių maršrutu Lapenrata-Ryga ir užtikrins septynis kasdienius reisus tarp Rygos ir Helsinkio. Kovą taip pat startuos „airBaltic“ interneto svetainės versija suomių kalba.

Per šiuos metus „airBaltic“ planuoja iš Rygos oro uosto atidaryti mažiausiai 9 naujus maršrutus. Keli iš jų jau paskelbti – tai Madridas, Umeo, Belgradas, Vasa, Amanas, Beirutas.

Šiuo metu iš Vilniaus oro uosto su „airBaltic“ galima tiesiogiai skristi į Amsterdamą, Berlyną, Kopenhagą, Miuncheną, Paryžių, Rygą bei Romą. „airBaltic“ taip pat siūlo patogius jungiamuosius skrydžius į daugelį Europos miestų, Skandinaviją, Rusiją, NVS šalis ir Artimuosius Rytus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius