-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „airBaltic“ pradeda tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Paryžių, Miuncheną, Berlyną

Penktadienį 16 val. 45 min. pagrindinio Lietuvos oro vežėjo „airBaltic“ lėktuvas pakils pirmajam atnaujintam tiesioginiam skrydžiui iš Vilniaus į Paryžių. Iki Šv. Kalėdų oro bendrovė atnaujina tris tiesiogines skrydžių kryptis iš Vilniaus oro uosto – į Paryžių, Miuncheną ir Berlyną. Į Miuncheną lėktuvas iš Vilniaus kils rytoj, o į Berlyną – pirmadienį.
„AirBaltic“ lėktuvas
„AirBaltic“ lėktuvas / „AirBaltic“ nuotr.

Skrydžiai į Paryžių bus vykdomi 3 kartus per savaitę – antradieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Bilietų kainos prasidės nuo 185 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Skrydis truks 2 valandas ir 45 minutes, teigiama pranešime spaudai.

Oro bendrovė paskelbė šventinę bilietų išpardavimo akciją visiems skrydžiams iš Vilniaus ir per Rygą, pasirenkant skrydžių datas nuo kitų metų sausio 5 dienos ik vasario 28 dienos. „airBaltic“ viceprezidento ir generalinio direktoriaus Lietuvoje Tado Vizgirdos teigimu, penktadieninis reisas į Paryžių turėtų patikti savaitgalinių kelionių mėgėjams, kadangi lėktuvas iš Vilniaus kils penktadieniais vakarop, o grįžti bus galima sekmadienį.

Nuo rytojaus, gruodžio 19 dienos, „airBaltic“ iš Vilniaus pradės skraidyti į slidininkų pamėgtą miestą – Miuncheną, o pirmadienį, gruodžio 21 dieną, „airBaltic“ lėktuvas pasieks kitą Vokietijos miestą – Berlyną. Į Miuncheną bus skrendama antradieniais, trečiadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais, į Berlyną – pirmadieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Bilietų kainos skrydžiams į šiuos miestus – atitinkamai nuo 185 ir 170 litų, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Į Miuncheną lėktuvas skris 2 valandas ir 30 minučių, o į Berlyną – beveik viena valanda trumpiau.

Po Naujųjų metų „airBaltic“ atnaujins tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą ir Romą. Visi atnaujinti skrydžiai bus vykdomi lėktuvais „Boeing 737-500“.

Lapkritį „airBaltic“ pasveikino Susisiekimo ministerijos sprendimą keisti Vilniaus oro uosto kainodarą. Sumažėjus mokesčiams, oro bendrovė paskelbė atnaujinsianti kai kuriuos tiesioginius skrydžius iš Vilniaus. Kaip teigė oro bendrovės „airBaltic“ atstovai, nauja oro uosto kainodara padės atsigauti Vilniaus oro uostui ir visai aviacijos rinkai šalyje bei turės įtakos teigiamiems ekonominės situacijos pokyčiams.

Kitais metais skrydžių tvarkaraštis pasipildys 3 naujais reisais ir iš Rygos. Bus skrendama į Belgradą Serbijoje, Madridą Ispanijoje ir Vasą Suomijoje. Skrydžiai į Belgradą bus pradėti gegužės 5, į Madridą – birželio 2, o į Vasą – kovo 29 dieną. Naujosios kryptys suteiks galimybę pasiūlyti patogų tranzitinį susisiekimą per Rygą į ir iš daugiau kaip 60 Vakarų Europos, Nepriklausomų Valstybių Sąjungos ir Viduržemio jūros regiono paskirties vietų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius