-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: „flyLAL Technics“ aptarnauja ir Ukrainos aviakompanijos lėktuvus

Techninės orlaivių priežiūros ir remonto paslaugų bendrovė „flyLAL Technics“ savo remonto angare sulaukė pirmojo lėktuvo iš Ukrainos. Kapitaliniam remontui atskraidintas Ukrainos skrydžių bendrovės „Aerosvit" lėktuvas.

„Įgyvendindami plėtros strategiją Rytų šalių kryptimi, įžengėme ir į Ukrainos rinką. Iki šiol Ukrainos skrydžių bendrovei "Aerosvit" remontuodavome tik komponentus, o dabar jie mums patikėjo ir lėktuvus. Planuojame ir toliau plėsti savo klientų ratą“, – sakė „flyLAL Technics“ generalinis direktorius Andrej Belotelov.

Pasak jo, Lietuvoje veikianti lėktuvų techninės orlaivių priežiūros ir remonto paslaugų bendrovė tiek Vakarų, tiek Rytų aviacijos rinkoms siūlo itin gerą darbo kokybės ir kainos santykį – tai ir lemia tokį spartų „flyLAL Technics“ klientų rato augimą, teigiama pranešime spaudai.

A.Belotelovo manymu, „flyLAL Technics“ turima techninė bazė ir profesionalių aviacijos specialistų komanda leidžia sėkmingai konkuruoti tiek ES, tiek Rytų Europos aviacijos rinkoje. Šiuo metu „flyLAL Technics“ teikia paslaugas beveik dviems dešimtims oro bendrovių. Įvertinant Rytų Europos šalių aviacijos sektoriaus augimo galimybes ir vakarietiškų orlaivių paklausą, tikimasi, kad užsakovų ratas toliau plėsis.

Potencialių „flyLAL Technics“ klientų skaičiaus augimą lemia ir palanki Lietuvos geografinė padėtis, suteikianti įmonei konkurencinį pranašumą.

A.Belotelovo teigimu, plėtros strategija Vakarų kryptimi išlieka lygiavertė, nes ir šioje rinkoje konkurencingumo egzaminą bendrovė išlaiko sėkmingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius