-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hanner“ – geriausia nekilnojamojo turto vystytoja Lietuvoje

Europoje ir pasaulyje autoritetingas finansų ir rinkų analizės žurnalas „Euromoney“ akcinę bendrovę „Hanner“ įvertino geriausia 2014 m. nekilnojamojo turto vystytoja Lietuvoje bei geriausia biurų plėtros bendrove Latvijoje.
Arvydas Avulis
Arvydas Avulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tarptautinio finansų žurnalo „Euromoney“ įvertinimas patvirtina, kad dirbame atitikdami aukščiausius standartus, kurie yra vertinami tarptautinėse nekilnojamojo turto rinkose“ , – teigia „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Kiekvienais metais „Euromoney“ nugalėtojai renkami atsižvelgiant į nekilnojamojo turto plėtros įmonių, komercinių ir investicinių bankų, investicinių valdymo įmonių ir investuotojų pateiktas nuomones ir suskaičiavus jų balsus.

Londone leidžiamas žurnalas tarptautinius apdovanojimus skyrė dešimtus metus iš eilės. Akcinė bendrovė „Hanner“ kasmetiniuose apdovanojimuose įvertinta ne pirmą kartą – anksčiau apdovanojimus yra pelniusi kaip geriausia biurų plėtros bendrovė Lietuvoje, geriausia nekilnojamojo turto plėtotoja Latvijoje, geriausia gyvenamojo būsto plėtros bendrovė Latvijoje ir kitose nominacijose.

Apie „Hanner“

AB „Hanner“ įkurta 1995 metais, jos pagrindinė veikla – investicijos į nekilnojamojo turto projektų plėtrą. Kompanija vykdo veiklą Lietuvoje, Latvijoje, Ukrainoje, Rumunijoje, Rusijoje ir Baltarusijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius